0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: икси при Стаменов
« Отговор #20 -: Септември 28, 2008, 19:23:20 pm »
Успех и от мен, Лори! Дано всичко да е наред със снимката!
Аз също трябваше да направя цветна снимка преди първата ми среща с д-р Стаменов /по препоръка на лекуващия ме в момента гинеколог/. Сега чакам с нетърпение края на Октомври!
Стискам ти палци и дано успее да помогне на всички ни  :goodluck:

мерси :balk_21:успех и на теб ,стискам палци :goodluck:
*
« Отговор #21 -: Септември 29, 2008, 20:45:19 pm »
Лоре,искам да ти кажа нещо,което нас много ни вълнуваше.При предишното ни ИКСИ,замразихме материал след биопсията на мъжа ми.За това Икси използвахме замръзения материал,само едната проба.Имах 17 яйциклетки и всички се оплодиха.А вие имахте повече материал от нас и съм сигурна,че няма да се наложи сега да се прави пак биопсия. :D
*
« Отговор #22 -: Септември 30, 2008, 11:15:58 am »
да и ние имаме замразен матерял от биопсията ,дано наистина не се наложи,повторна операция,защото мъжа ми го е страх :oops:,след гледано видео как точно протича операцията,но дори да не са добри замразените сперматозоиди,ами няма избор,пак ще правим биопсия.
Миличка искам да те попитам нещо,след направеното икси замразихте ли оплодените яицеклетки,мисля си че ако и аз замразя ще имам шанса по нататък да пробвам пак, след като имаме замразени оплодени яйцеклетки ,вторият опит ще излезе доста по евтино,дано съм права. :oops:
*
« Отговор #23 -: Октомври 04, 2008, 08:25:23 am »
За съжаление миналия път нямахме достатъчно качествени ембриони за замразяване,но този път замразихме 5.Цената е 400 лв до края на годината.Казаха ни в началото на следващата да отидем да преподпишем договора и да платим още 400 лв за другата година.
А опита със замразени ембриони излиза мнооого по евтин.Нямаш стимулация,не се плаща икси...е,пак има разходи,но е различно.