0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аденом на хипофизата,ЯМР-къде?
« -: Април 13, 2009, 15:32:04 pm »
Момичета, поради съмнения  за аденом на хипофизата  ще правя ЯМР.Ще ми се да е на най-доброто място в София. А и лекар препоръчайте... (не знам защо,но освен високия пролактин при мене  главоболието, световъртежите ме водят към вероятност наистина да имам аденом,затова и за свестен лекар ще трябва да се оглеждам)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Аденом на хипофизата,ЯМР-къде?
« Отговор #1 -: Април 13, 2009, 15:39:21 pm »
Момичета, поради съмнения  за аденом на хипофизата  ще правя ЯМР.Ще ми се да е на най-доброто място в София. А и лекар препоръчайте... (не знам защо,но освен високия пролактин при мене  главоболието, световъртежите ме водят към вероятност наистина да имам аденом,затова и за свестен лекар ще трябва да се оглеждам)

Защо не пробваш в Токуда! Отношението там е невероятно професионално, техниката е на високо ниво. Работят и със здравната каса, макар че незнам дали ЯМР може да мине през касата. Успех!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #2 -: Август 13, 2009, 19:46:34 pm »
ЯМР минава по здравна каса,но се чака повечко за час.Аз съм си правила 4 ЯМР,също съм с аденом на хипофизата и го следя периодично.Правила съм в Александровска и в Лозенец.
« Отговор #3 -: Август 13, 2009, 21:45:10 pm »
Само да добавя, че за по-голяма сигурност предлагат да се направи изследването с контрастно вещество, за което касата, разбира се не плаща. Аз съм правила ЯМР в Ст. Загора по здр. каса и там за контраст платих 180лв. Това беше преди 4 години. Възможно е сега да има промяна.
Късмет на изследването и дано се опровергаят съмненията за аденом.