0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кървене след Лукрин Депо
« -: Декември 21, 2009, 16:55:54 pm »
Здравейте, момичета! Знам, че звучи странно,но имам нужда от помощ от вас, за да диагностицирам кървенето си. Правиха ми лапаро на 27ми ноември, след това 7 дни имах кървене (но не мисля,че беше цикъл). Биха ми Лукрин Депо на 7 дек., и вчера (след 2 седмици) се появи кървене, което днес премина в един силен кръвоизлив за около 2 минути и много се уплаших. Знам, че кървенето е нормален страничен ефект на Лукрин Депо, но все пак до каква степен? Трябва ли да се обърна към лекар?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Кървене след Лукрин Депо
« Отговор #1 -: Декември 21, 2009, 18:11:01 pm »
Да не би да си е мензис това?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #2 -: Декември 21, 2009, 22:31:57 pm »
Еми често да ти кажа, съвсем ми се объркаха усещанията след тая тежка операция на 5-6 ендометриозни кисти ...трупани с годините, не изключвам възможността да е цикъл, но просто е мн по-силно от друг път и кръвта ми се струва по-различна. Затова се осъмних...
« Отговор #3 -: Декември 31, 2009, 08:33:07 am »
кървенето ти най-вероятно е цикъл, но за всеки случай говори с лекаря който ти е назначил лечението.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2010, 12:28:07 pm »
Здравейте момичета отново!!! Сега на една приятелка която е от 3 месеца на Лукрин Депо и дойде!!! Тя е ве4е на трета инжекция, как е възможно това!!! Обикновено цикъл се наблюдава след 1та инжекция!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #5 -: Март 03, 2010, 09:19:59 am »
Здравейте момичета!

Преди 11 дена ми дойде и преди 7 дена бихме първата инжекция Золадекс. Това което ме претиснява е че днес отново ми дойде  :? Нормално ли е?

п.п. на фона на подтискането ще правим инвитро април месец след последната 3та инжекция Золадекс.
*
« Отговор #6 -: Март 06, 2010, 21:57:25 pm »
здравей, криска, както съм написала в предното си съобщение, според мен е нормално да ти дойде след първата инжекция, обикновено това се наблюдава...а и имала ли си скоро операция например? това също влияяе! преа колко дни всъщност ти е дошло не разбрах?
поздрави
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #7 -: Март 08, 2010, 09:40:14 am »
SAB-f на 03 февруари беше моята лапароскопия.
Нормален цикъл имах на 21ви февруари. Последва първия Золадекс на 23ти февруари и на 1ви март отново ми дойде цикъла, като е по-различен от преди (по-слаб, но по продължителен като дни като накрая стана кафеникав).
Надявам се да е нормално  :?
*
« Отговор #8 -: Март 08, 2010, 12:34:48 pm »
SAB-f на 03 февруари беше моята лапароскопия.
Нормален цикъл имах на 21ви февруари. Последва първия Золадекс на 23ти февруари и на 1ви март отново ми дойде цикъла, като е по-различен от преди (по-слаб, но по продължителен като дни като накрая стана кафеникав).
Надявам се да е нормално  :?

Нормално е и моя беше слаб, кафяв цвят и продължи около 10-12 дни не помня точно.  :oops:

*
« Отговор #9 -: Март 09, 2010, 23:41:32 pm »
И аз мисля, че е нормално, след 1-та инжекция до колкото знам, винаги има цикъл, а след операция, обикновено е и странен ... :) Така че споко!!! Ако мн те притеснява все пак звънни на лекарят, който те е оперирал, надали ще му е проблем 5-минутен разговор, колкото и да е зает.
*
« Отговор #10 -: Юли 30, 2010, 12:11:38 pm »
zdraveite
iska mi se da spodelq i moq problem
na men na 29 mart 2010 mi napraviha laparoskaopiq prichinata e endometriozni kisti sled tova na 28.4.2010 (na vtoriq den ot MC) zapochnah lechenie s lokrin depo (parvata injekciq) biha mi gi samo muskulno sega v momenta mi predstoi 5 injekciq obache poluchavam nqkakvo karvene i se pritesnqvama dali e normalno? ili moje bi ne mi gi biqt pravilno?
molq ako nqkoi ima otgovor na tezi vaprosi neka mi pishe
blagodarq predvaritelno

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 14:53:54 pm от evro »
*
« Отговор #11 -: Юли 30, 2010, 21:23:29 pm »
здраве дет, както виждаш и аз имах същия проблем с лукрин депо, според мен това са слаби инжекции, които не действат на всички. т.е. според мен твоето кървене е цикъл, както при мен се оказа на 2 пъти по време на лечението (6 месеца). все пак това, което трябва да направиш е да звъннеш на мобилния на опериращия си лекар (надявам се го имаш) и да му обясниш притесненията си, и обилността на кървенето. защото от личен опит знам, че след операция, понякога е трудно да усетиш и диагностицираш цикъл, а един разговор с хирурга ти, със сигурност ще те успокои.  :bighug:
поздрави
*
« Отговор #12 -: Юли 30, 2010, 21:27:04 pm »
забравих да те питам кой ти ги бие? според мен надали там е проблема, но все пак да попитам. освен това погледни срока на годност. лощото е, че ако не е съхранявана правилно, няма как да разбереш ...но я купувай от много надеждна аптека, макар че и това не е гаранция
*
« Отговор #13 -: Август 03, 2010, 16:54:26 pm »
zdravei
injekciite mi gi bi lichniq lekar a gi kopuvam ot apteka mareshki( mislq che e nadejna). Na injekciiqta vinagi gledam sroka na godnost nqma probleni za tova. Inache popitah doktora dali e normalno kaza che e normalno (ama na doktori mn ne im se doverqvam) a v nachaloto kato migi izpisvache kaza che nqma da mi idva MC - poluchava se protivorechie. Nadqvam se da e naistina normalno - vremeto shte pokaje