0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте искам да попитам за такъв случай , имам положителен тест за бременност , а при кръвния ми отчита отрицателен.
Дали да повторя пак кръвния тест и дали по принцип на кое да се разчита повече , в смисъл на уринния или на кръвния . Много ми е важно ако някой може да пише
« Последна редакция: Септември 16, 2008, 09:53:19 am от rally_pat »
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Re: спешен въпрос
« Отговор #1 -: Септември 10, 2008, 12:32:47 pm »
Мисля,че на кравния можеш да се довериш можеш да идеш на гиниколог да те види на видеозон,вагинален,успех
« Отговор #2 -: Септември 10, 2008, 13:23:39 pm »
Казват че кръвния е по-достоверен.А имаш ли закъснение ?Отиди на д-р.
« Отговор #3 -: Септември 10, 2008, 13:49:15 pm »
И аз мисля че кръвния е по-надежден. Отиди на гинеколог. Стискам палци да е +.
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Септември 10, 2008, 14:12:04 pm »
достоверен е кръвният тест.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #5 -: Септември 10, 2008, 14:26:51 pm »
miny6a Джам ти е казала вече. За да си сигурна повтори пак кръвен тест за да се види дали се покачват стойностите и се консултирай с лекар. Успех, дано да е + :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #6 -: Септември 10, 2008, 14:55:52 pm »
От мой познати знам, че кръвния тест е най-достоверен.
« Отговор #7 -: Септември 10, 2008, 22:00:15 pm »
Моля се да е положителен-направи още един кръвен тест в друга лаборатория,БОЖЕ-дано си бременна.пиши какво става
« Отговор #8 -: Септември 11, 2008, 08:35:04 am »
И аз съм за кръвния! Пожелавам ти успех!!! :wink:
« Отговор #9 -: Септември 11, 2008, 08:55:48 am »
Може ли да ми дадете инфо къде в София мога да си направя кръвен тест?
« Отговор #10 -: Септември 11, 2008, 09:32:42 am »
В лаборатория Кандиларов, а и в други лаборатории - трябва да ти вземат кръв за бета ЧХГ. Може и в Интернет да погледнеш за някои други лаборатории.
Пожелавам ти успех! :D
*
« Отговор #11 -: Септември 11, 2008, 14:09:11 pm »
Може ли да ми дадете инфо къде в София мога да си направя кръвен тест?
Мисля, че и в която и да е поликлиника да отидеш, в лабораторията ще ти пуснат тест. За него не е необходимо направление, навсякъде се заплаща.
« Отговор #12 -: Септември 12, 2008, 20:52:39 pm »
аз един месец се побърках от тестове
излизаха ми и положителни и отрицателни
кръвния показа вярното-отрицателен
не знам с колко ти закъснява но предварителни тестове не прави ако не е много
по принцип и аз съм за кръвен тест
на другите вече грам вяра нямам
« Отговор #13 -: Септември 13, 2008, 11:45:37 am »
Кръвния отчита вярно.И аз имах една камара отриц тестове и накрая се оказах бременна на 8-9 ден от закъснението
Re: спешен въпрос (тест за бременност - бел. мод.)
« Отговор #14 -: Септември 18, 2008, 09:10:26 am »
И аз се пека на същия огън като miny6a.Имам 2 положителни уринни теста, после на 16.09 - отрицателен кръвен тест и днес сутринта - положителен уринен тест.И не знам какво да мисля.Всички ме съветват да изчакам, а чакането е най-трудното от всичко...
« Отговор #15 -: Септември 18, 2008, 23:45:39 pm »
Милички да споделя и аз моята тревога. Трябваше да ми дойде на 15.09, но не ми дойде. Правих до сега два уринни теста и все отрицателни. Няколко дена преди датата на евентуалната ми ментруация любопитството надделя и реших да си пусна кръвен тест, отидох в лабораторията на 12.09 и ми казаха, че резултатите ще излязат на 17.09. Прецених, че няма смисъл защотото си мислех, че на 17 вече ще знам, а какво се оказа вече сме 18, но отговор няма  :(
« Отговор #16 -: Септември 18, 2008, 23:55:32 pm »
Зорница,пусни си кръвен утре.Стискам палци :crossfingers:
« Отговор #17 -: Септември 18, 2008, 23:58:46 pm »
Мерси rouzi-anna, но в лабораторията в която аз ходих се чака много. От Русе съм и не знам къде мога да разбера резултата същия ден. Мислех утре да си запиша час за лекар, да видим той какво ще каже  :)