0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мина вече година а бебе няма!
« -: Август 25, 2008, 17:50:17 pm »
Мина цяла година от аборта и въпреки многобройните опити бебе няма.Много ми е тъжно че все не  се получава.Ходила съм по лекари и нищо ми няма.Единственото което ме притеснява е обърнатата матка.Дали това е причината? :?
Re: Мина вече година а бебе няма!
« Отговор #1 -: Август 25, 2008, 18:02:01 pm »
Обърнатата матка не би трябвало да е причината.Аз също имам такава,но докторите казват,че това не е проблем.Не че аз съм забременяла още,но никой не го отдава на това.Смята се,че обърнатата матка е просто анатомична особеност,а не пречка.
А като си ходила по лекари правили ли са ти изследвания и какви?
Дано много скоро всичко да се получи.
Успех!
« Последна редакция: Август 25, 2008, 18:03:32 pm от ВиЛиЛи »
« Отговор #2 -: Август 25, 2008, 19:17:51 pm »
Sweet_baby не се притеснявай-аз също съм с обърната матка но ето вече си чакам ангелчето!Аз също като теб си мислех че това ще е проблем но въобще не е така!Просто се успокой-всичко ще бъде наред и ти пожелавам да стане в най скоро време  :bighug:

« Отговор #3 -: Август 25, 2008, 19:24:14 pm »
sweet_baby,обърнатата матка е най-малкия проблем.А имунологичнни и генетични изследвания правили ли сте?Незнам кои са докторите които казват че всико е наред ,но задължително посети клиника по стерилитет,ако не си го направила.
« Отговор #4 -: Август 26, 2008, 11:36:20 am »
Понякога фактора стрес,също оказва влияние,но ако си попаднала на добри лекари,не би трябвало да се притесняваш.Най-важно е да се открие проблема,за да може да се реши,а когато няма проблем,тогава май е по-сложно.
Но,не се отказваме в борбата за дете,ще бъдем силни и ще вярваме,нали така.
Успех миличка :bighug:
« Отговор #5 -: Август 26, 2008, 12:27:39 pm »
Sweet_baby, ще ти разкажа една история за "обърната матка".Една колежка на майка ми към 55г жена отива на гинеколог,4е не е ходила отдавна и този и казва-
Имате ли деца?
А тя-ДА!
д-ра-О,вие сигурна много трудно сте забременявали!Имате обърната назад матка!
а жената отврънала със смях  :lol:-Затова ли имам 3 деца и 9 аборта???
Така,4е този факт не е толкова непреодолим,опитай се да се поуспокош и да не мислиш само за бебето,направете си двамата с половинката един романти4ен уйкенд(повреме на овулацията например) и избягайте от ежедневието,обичайте се и забравете всичко друго!Успех,мила!

« Отговор #6 -: Август 27, 2008, 16:14:15 pm »
Ходила съм по лекари и нищо ми няма.
Какво изследвахте при лекарите и как?
Направи си цветна снимка (ХСГ), важно е след аборт!
« Отговор #7 -: Септември 22, 2008, 12:40:39 pm »
Благодаря ви за подкрепата!!!В интерес на истината не са ми правили кой знае какви иследвания.Сега тепърва ми предстоят.И да се надявам да са добри.Преди година и половина започнах да ходя при проф.Найден Пранчев.Резултатите от хормоните не ми бяха особено добри и тои реши да ме лекува.Нямах овулация.И така 3 месеца ходих на различни процедури при него и малко преди приключването им аз забременях.Бях много щастлива,но и в същото време уплашена да не го загубя.И така и стана бях в края на 3 месец и сърцето на бебчето спря да бие.От тогава спрях да ходя при въпросния професор и започнах да ходя при Динчо Георгиев.Направими иследване на хормоните и ми даде да пич 3 месеца противизачатачни.Минаха 3-те месеца и той каза да действаме,и ако до септември месец няма ресултат да отида отново при него.Попринцип той се занимава със стерилитет.Нядявам се да ми помогне.И ето вече сме края на септември а бебе няма.Имам час тази сряда. :ask:.И така тепърва ми предстоят изследвания!Стискайте палци :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 22, 2008, 12:43:02 pm от sweet_baby »