0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
главоболие преди цикъл
« Отговор #20 -: Януари 13, 2006, 10:57:50 am »
Мен също ме боли глава преди цикъл,а и по време на него.Но така е всеки месец.Може би наистина има връзка с хормоните. :cloud:

*
главоболие преди цикъл
« Отговор #21 -: Януари 13, 2006, 11:14:20 am »
Цитат на: naiema
А,BORI кръвното ми е ниско по принцип,но главоболието ,свързано с кръвното го усещам по друг начин.

OK. Значи не е от кръвното. Може би действително е от хормони. Дано разбереш по скоро от какво е и да го пребориш.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
главоболие преди цикъл
« Отговор #22 -: Януари 13, 2006, 12:46:49 pm »
Момичета,също така съм чувала за жени с тежки предменстурални синдроми , придружени с непоносимо главоболие и повръщане изчезвали след първото раждане.Незнам дали е така, но пожелавам на всички момичета да разберет по - скоро.Т.Е. най-после да станам майки!
главоболие преди цикъл
« Отговор #23 -: Февруари 15, 2006, 11:22:30 am »
Здравейте, момичета, аз съм с такова главоболие от 14 годишна  :cry: - всеки месец или в началото на цикъла, или в края, или по време на овулация, или и трите пъти заедно. Адски болки - по един ден, с гадене, понякога и повръщане. След ровене по интернет установих, че става въпрос за така наречената "менструална мигрена". Аз лично взимам Nimezil или Aulin на прахчета, но понеже правим опити със съпруга ми за бебе, не знам как се отразяват (дали не пречат), но нямам избор - болките едвам ги изтрайвам.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
главоболие преди цикъл
« Отговор #24 -: Февруари 18, 2006, 12:38:13 pm »
За първи път чувам за "менстурална мигрена",но вече съм сигурна ,че точно нея имам,защото това главобоие е само около цикъла ми.Много интересно!!!!!
*
главоболие преди цикъл
« Отговор #25 -: Февруари 18, 2006, 13:10:38 pm »
Naiema, снощи май забравих да ти кажа,че според доц.Конова моето главоболие се дължи на парлодела. Принципно мен рядко ме боли предиМ., но за сметка на това пък почти всеки месец си имам "хронично" главоболие.Обяснявам си го с промяната на атмосферното налягане, тоест рязката промяна на метеорологичното време.Това занам аз за главоболието при мен, но все  пак потърси и други специалисти.Обаче не в Бургас.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
главоболие преди цикъл
« Отговор #26 -: Февруари 18, 2006, 15:31:48 pm »
Аз имам две познати с "менстурална мигрена" и двете имат деца. Това което знам от тях е, че няколко дена преди да им дойде започват с лекарствата иначе няма спасение.