0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дуфастон и закъснение
« Отговор #40 -: Септември 11, 2008, 19:46:23 pm »
Утре ще пиша какъв е резултата от теста.Ще си стискам палците и на краката.Дори да е отр. поне да няма нищо сериозно
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #41 -: Септември 11, 2008, 19:57:45 pm »
след третия месец когато го приемах на втория ден след спирането му имах положителен тест за бременност..не беше успешна бременността но все пак регулира цикъла... успех и дано наистина закъснението ти е от положителен тест :)
« Отговор #42 -: Септември 12, 2008, 12:32:39 pm »
май забрави да пишеш   :(

Спрете Земята, искам за сляза
« Отговор #43 -: Септември 12, 2008, 16:18:13 pm »
Не съм забравила,просто няма с какво да се похваля.Беше отрицателен и сега ме е страх още по-вече,защото незнам какво да очаквам.
« Отговор #44 -: Септември 12, 2008, 18:42:23 pm »
Ако не ти е дошло отиди на лекар.Не се страхувай.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #45 -: Септември 12, 2008, 19:44:58 pm »
Не се притеснявай на мен ми е идвало на 10зен след приема му.И аз се бях шашнала .Щом теста е отрицателен значи цикъла ще дойде .Пожелавам ти след няколко дни да видиш положителен тест този да не е отчел правилно.Успех
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
Re: Дуфастон и въпроси към него
« Отговор #46 -: Септември 17, 2008, 20:22:16 pm »
Момичета кога се спира дуфастона - преди датата на цикъла не е ли опасно. Ако видя 2 черти да го продължавам ли до първия преглед при лекар.
*
« Отговор #47 -: Септември 17, 2008, 21:16:13 pm »
Момичета кога се спира дуфастона - преди датата на цикъла не е ли опасно. Ако видя 2 черти да го продължавам ли до първия преглед при лекар.

Bobi2, тихичко, на ушенце честито за двете чертички, обади се на док колкото може по-скоро. По принцип се предписва Дуфастон при нисък прогестерон и тънка лигавица, така че твоя лекар ще ти каже дали да продължаваш да го пиеш и докога.

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
« Отговор #48 -: Септември 17, 2008, 21:19:35 pm »
Спред мен не го спирай докато не се чуеш с док.Радвам се за това което виждам в календара ти пу-пу.... :crossfingers:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #49 -: Септември 18, 2008, 15:44:46 pm »
Ако си пила дуфастон през цикъла даже е добре да го започнеш веднага след като имаш основателни съмнения, че си бременна. Той спира контракциите не матката. Пречи й да изхвърли плода. Най-вероятно няма да ти пускат изследвания, просто ще си го пиеш докато плацентата започне да го произвежда сама. Ми така де не можеш да разчиташ на себе си по време на цикъла, а после вече никой доктор няма да рискува да разчита  :wink:

Пожелавам ти да си го пиеш без проблеми до 16 седмица, а после поне до 39 магнезии и накрая  :sucky:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #50 -: Септември 21, 2008, 18:17:06 pm »
Аз пия Дуфастон от 03.07.08, веднага след инсето. Сега съм бременна в 4 месец, при нужда се пие доста време. На мен от него не ми прилошава, но от Бромокриптина ми пада кръвното и за това го пия преди лягане. Целта оправдава средствата. :sucky: :sucky: :sucky:
« Отговор #51 -: Септември 21, 2008, 19:02:59 pm »
Здравейте момичета! Аз пия Дуфастон от два дни но не се чувствам добре,БТ е 37 и съм в О днес защо ми го изписаха от 15 ден ? Нормално ли е това?
« Отговор #52 -: Септември 21, 2008, 20:39:52 pm »
Дуфастон мисля че се изписва след овулация,защото ако се пие по рано ще я подтисне.А ти как засече овуто?А тази висока БТ може да е от Дуфастона.При мен така беше висока .Да не си болна пък?