И аз вече нищо не разбирам,само знам,че загубих много време,пари и най-вече нерви да се доверявам на тукашните лекари.През пьрвата 1и полов.година изчаквахме ,дано стане от самосебеси,но уви не.После ходих при един гинек.,той откри,че нямам ову.И понеже не е специалист,започна да ме стимулира с Клостилбегит.На втория месец забременях,но в 6 седмица се видя,че е кухо яйце,следва аборт,6 месеца почивка,след това пак стимулация,но нищо.така 2 години.И те се минаха 4 години.После направих почивка,след нея при друг лекар и така нататьк .И никой УМНИК не се сети да тьрси причината ,защо аджеба нямам ову.Преди 8 месеца почти сама си открих,че пролактина ми е леко висок,една от причините да нямам ову.От 7 месеца пия Бромок.,сега всичко е в норма.От 4 месеца кьм 11 ден усещам придьрпвания в яйчниците,мерих си ову с тестове-показват две чартички,но трябва да я проследим с ехограф,за по-сигурно.Преди 4 год. правих някои от хормоните,но нямаше проблем,но аз си мисля,че и толкова са ги направили качествено.Може през цялото време да са ми били завишени мьж. хормони,но така е в Б-я,няма оправия.Сега ходя при д-р Даскалов и вярвам,че тай най-накрая ще ме отьрве от мьките ми.Единствено сьжалявам,че по-рано не предприех тази стьпка.