0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Едно питане
« Отговор #20 -: Август 12, 2008, 09:12:13 am »
Дано си успяла , стискам палци и скоро да потвърдиш , че си бременна!
*
« Отговор #21 -: Август 12, 2008, 14:31:31 pm »
Поли,мила,пусни бързо едно кръвно тестче и чакаме да ни зарадваш по-бързо с хубава новина.Успех :crossfingers:

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #22 -: Август 20, 2008, 12:09:39 pm »
Ех, че хубава темичка!! Толкова приятно ми стана, силно се моля да четем повече подобни. Браво! Дано скоро потвърдиш, че си бременна!!  :crossfingers:
Ей това е момичета, когато трябва да се появи бебчо, нищо не е в състояние да го спре. Природата си казва последната дума и слава Богу, че животът е устроен така.
« Последна редакция: Август 20, 2008, 12:12:04 pm от eagle »
*
« Отговор #23 -: Август 22, 2008, 19:01:01 pm »
Сори ,че отдавна не писах но отцъствах от града .И така моята дългоочаквана бременност завърши с екстраутерина.Сега ще се надявам октомври месец поне инвитрото да е успешно.Та човек като си няма късмет каквото и да стева пак с лошо ще завърши.Дано поне вие да имате по -голям късмет от мен.Целувам ви всички.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #24 -: Август 22, 2008, 21:12:15 pm »
  polja,съжалявам.Екстраутерина,означава извънматочна бременност.Надявам се,че се възстановяваш добре и ти желая успешен финал следващия път! stork-girl stork-boy yahoo_17
*
« Отговор #25 -: Август 23, 2008, 13:56:27 pm »
Съжелявам,мила,не се отчайвай!Сега си почини и дано октомври е твоя месец! :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #26 -: Август 23, 2008, 18:14:41 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата.Дано да е по успешен следващия път.
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #27 -: Август 25, 2008, 22:06:09 pm »
Polja, съжалявам а случилото се и най-вече за загубените надежди.Два пъти съм имала извънматочна бременност и двата пъти се надявах да се окаже, че просто е рано да се види плод в матката, и двата пъти болката беше голяма.Сега и аз се подготвям за инвитро. Не знам точно кога, т.к. чакам цветната снимка, за да потвърди резултата от запушената останала тръба, но нямам търпение да действаме. С теб съм и искрено ти стискам палци, знам че скоро ще държиш в прегръдките си най-сладкото бебче.