0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за мнение (Овулация - бел.мод.)
« -: Август 14, 2008, 14:02:52 pm »
Ову-то според календара ми трябваше да бъде преди около 2 дни , сега днес имам зацапване - за първи път ми се случва и усещания все едно ми идва ...
Предният месец пих за последен 3-ти месец Клостилбегит и си ми дойде нормално .Сега възможно ли е от Клостила да ми дойде толкова по - рано ... или какво може да е ...

Пропуснах да кажа , че около датата на предполягаемото Ову имах бодежи в яйчниците ...не знам ... знам че е рано за онова чакано зацапване , свързано с имплантирането на яйцеклетката ...
Случвало ли се е на някого ... моля ви за коментари , защото съм ужасно притеснена !
« Последна редакция: Август 20, 2008, 11:48:14 am от rally_pat »
*
Re: моля за мнение
« Отговор #1 -: Август 14, 2008, 18:16:42 pm »
Някъде четох,че е възможно зацапване в периода около овуто,ако е по-силно по-добре се обърни към лекаря си

*
« Отговор #2 -: Август 15, 2008, 10:28:13 am »
ако е само зацапване и аз съм чела ,че понякога по време на увото се случва.Но според мен ако става въпрос за цикъл е много рано.Посъветвай се със специалист
« Отговор #3 -: Август 15, 2008, 16:43:43 pm »
Имах вчера две капки и от тогава нищо , но пък си имам симптоми , че все едно ми идва ... не знам ще чакаме и времето ще покаже !
*
« Отговор #4 -: Август 15, 2008, 16:53:52 pm »
Предния път М както трябва ли си беше,защо не вземеш един тест?При една приятелка се получи така,че и дойде на датата,а след 10 дни разбра,че е бременна

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Re: моля за мнение (Овулация - бел.мод.)
« Отговор #5 -: Август 20, 2008, 11:53:37 am »
И аз имам бодежи около овуто, знам, че е нормално да има и зацапване, но за имплантация - знам ли, малко е чудна работа, ама то природа, нищо не се знае.