Здравейте, момичета!
Като прочетох всичко написано по-горе, си казах че и аз трябва да се включа тук. Миналата година на моя колежка на дъщеря й поставиха същата диагноза - поликистозни яйчници, а мацката е 11клас. Гинеколожката при която ходили искала да започнат хормонално лечение. Ужас-на 17 години и хормони!!! Моята колежка категорично отказа и си поиска да назначат на щерка й нещо алтернативно, на билкова основа. Пита, разпитва и накрая откри това което им трябваше. Мисля че четири месеца ако не се лъжа момиченцето пиеше сок от алое вера и още две добавки, които съдържат растителни естрогени и нормализират функцията на яйчниците. Когато отидоха на преглед след въпросния период гинеколожката не могла да повярва че ехографа не показва и следа от това което е било преди. Били изчистени тотално. Тя им казала, че вече пет години не може да излекуват поликистозните яйчници на нейната дъщеря - давала й някакви хормони, противозачатъчни и какво ли още не. Но като видяла какво е станало с нашите хора и решила да пробва и това. Не знам при нея какво е развитието, но сигурно вече нямат такъв проблем. Така че не се отчайвайте. Ако някоя от вас проявава интерес нека да ми пише лс и ще ви дам още инфо. Мога да питам какво точно са пили, по колко и т.н.