Здравейте!
Може би трябваше да си направя ника "Марко Тотев". Когато реших /благодарение на вас, милички/ да отида за изследвания в Плевен, се оказа, че д-р Конова е болна, но ни посрещна друг д-р и ни направиха нужните изследвания. След това се оказа, че при генетичните, резултат не се получи от първата посявка/?/, но добре че от втория път се получиха резултати, иначе пак трябваше да давам кръв /3 спринцовки!!!/. Като тръгвах натам, макар че исках да съм си напълно здрава, тайничко си помислих - дано този път изскочи проблемът. И наистина - някои от показателите ми са извън норма, което доста ме притесни, но се успокоих като прочетох написаното от вас, че все пак има лечение за тези проблеми. При мен се установи следното: Анти-b2GPI-IgG - два пъти над нормата ; Анти-b2GPI-IgM - около граничната горна стойност, Анти-TPO - два пъти над нормата и FT4 - два пъти под нормата, TSH e 3.2 . При УЗИ-преглед на щитовидната жлеза не бяха установени промени, възелчета или др.
На вас при какви стойности на антителата ви препоръчват вливане на имуновенин и пиене на селен, хепарин, аспирин. Питам това, защото вече не издържам, докато дойде време за срещата с д-р Конова. Просто за моя информация и успокоение.
Благодаря на всички за безценната информация!