0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Testosteron
« Отговор #40 -: Юли 25, 2008, 09:38:34 am »

Метформиновите препарати като правило се дават за редукция на теглото.От личен опит обаче мога да кажа че ако не е придружено със строга диета няма понижаване на теглото, така че едва ли би оказало влияние върху теглото
« Отговор #41 -: Юли 29, 2008, 10:43:14 am »
При мен проблема с теглото е същия аз съм 43 кг 167 см.Ти от колко време го приемаш Метфогама?Повлия ли ти по някъкъв начин на теглото?
Не, по никаъв начин не се отрази на теглото ми. Пия Метфогама от февруари месец, но не много редовно  :? Когато несъм яла предпочитам да него пия, понеже ми става много лошо. Незнам дали ми помага, но поне започва да ми се нормализира дължината на цикъла.
« Отговор #42 -: Юли 29, 2008, 11:38:40 am »
Това е много добре, че се нормализира цикъла. Искам и при мен да има този ефект. А да сте забелязвали спад в желанието за с..кс като нежелана реакция от Метфогамата? 8O...
« Отговор #43 -: Юли 29, 2008, 14:10:34 pm »

При мен имаше такъв момент , но защото ми беше лошо от метформина и се чувствах като парцал.Вероятно заради това желанието за секс се беше изпарило
*
« Отговор #44 -: Август 01, 2008, 09:18:41 am »
Момичета, на кой ден от менструалнция цикъл се изследва тестостерона?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #45 -: Август 01, 2008, 12:07:35 pm »
Момичета, на кой ден от менструалнция цикъл се изследва тестостерона?
Аз винаги съм го пускала 3-5 ден от цикъла