0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
КАФЯВО ТЕЧЕНИЕ
« -: Септември 07, 2008, 10:49:03 am »
Здравейте момичета цикъла ми трябваше да дойде на 4септ.Но на тази дата започна едно кафяво течение което и до днес не е спряло и не е станало ярка кръв.Инъче положението ми е след втора инсеминация.Случвало ли се е на някой и симптоми за какво може да е това.Помислих че си ми идва цикъла но уви ме мъчи още.Чудя се и да спирам ли утрогестана за да ми дойде нормално.Помогнете ако можете със съвет.Благодаря ви
*
Re: КАФЯВО ТЕЧЕНИЕ
« Отговор #1 -: Септември 07, 2008, 11:01:44 am »
daninaa прави ли някакъв тест?
*
« Отговор #2 -: Септември 07, 2008, 11:12:45 am »
Здравейте момичета цикъла ми трябваше да дойде на 4септ.Но на тази дата започна едно кафяво течение което и до днес не е спряло и не е станало ярка кръв.Инъче положението ми е след втора инсеминация.Случвало ли се е на някой и симптоми за какво може да е това.Помислих че си ми идва цикъла но уви ме мъчи още.Чудя се и да спирам ли утрогестана за да ми дойде нормално.Помогнете ако можете със съвет.Благодаря ви
Здравей :DПри мене и след двете инсеминации така ми тече кафяво докато не спрях прогестерона.Но аз правих тест и беше отрицателен.Защо не направиш тест и ако е отрицателен спри лекарствата за да ти дойде нормално :wink:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #3 -: Септември 07, 2008, 11:16:02 am »
Днес ще направя аз по принцип до сега да бях купила и направила но понеже започна зацапването и си викам няма смисъл ясна е работата.Но при това положение днес ще направя защото може и от утрогестана да става така.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #4 -: Септември 07, 2008, 13:13:19 pm »
Теста ми е отрицателен така че спирам утрогестана.
« Отговор #5 -: Септември 07, 2008, 13:51:15 pm »
Жалко. Не се предавай! Ще има и трета , нали?! :wink:
*
« Отговор #6 -: Септември 07, 2008, 15:44:52 pm »
Съжалявам мила :(отлично знам как се чувстваш.Но не се отчайвай има още възможности.Кураж и късмет ти желая!
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #7 -: Септември 07, 2008, 22:22:49 pm »
Не мисля да опитвам с трета инсеминация защото този път условията бяха повече от чудесни и резултат няма.Замислила съм се за лапароскопия евентуално на която да се разбере евентуално ако имам хсг да се прекъсне тази тръба в която има.Но ще направя консултация при още един специалист и ще я мисля тогава.Благодаря ви за подкрепата.