0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Tyrsq mneniq za doc. Tan4ev - Pleven.
« -: Февруари 05, 2006, 17:55:36 pm »
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Tyrsq mneniq za doc. Tan4ev - Pleven.
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2006, 01:39:05 am »
Съжалявам, аз лично не съм го и чувала даже  :(
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2006, 11:57:39 am »
Сигурна ли си, че така се казва?Не съм чувала за него.В частен кабинет ли работи или в болницата, къде?
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2006, 12:38:26 pm »
Kabinetyt mu e v Doma na knigata - Pleven /do u4ili6te EVROPA/. Kazva se Stoqn Tan4ev.
*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2006, 13:03:56 pm »
Аз съм била пациентка на доц.Танчев
Мнението ми за него е, че не е от най-добрите специалисти, но и не се развива като такъв и да не забравяме, че той е от старата генерация лекари :) и е шеф на Родилното в Плевен
При теб какъв е проблема и защо не опиташ при друг лекар?
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2006, 13:36:44 pm »
2 spontanni aborta v 6-7 g.s. Koj bi mi prepory4ala i za6to ne si osobeno dobre nastroena kym nego? Ti ot Pleven li si?
*
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2006, 14:15:21 pm »
Да от Плевен съм :)
Ами има много по добри от него. Бих ти препоръчала д-р Стойков. Работи във Св.Мина - поддържа контакти и с доц.Конова, а тя е имунолог и може твоят проблем именно там да е.
Правила ли си имунологични и генетични изследвани - не е лошо да ги направиш
Не че не съм доволна от него, но той не е специалист по стерилитет първо и второ за 2е години и половина лечение при него нито спермограма назначи, нито цветна снимка за проходимост на тръбите :x
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2006, 14:39:28 pm »
Az jiveq v Kozloduj. Moi priqteli me naso4iha kym Tan4ev /bqha mn dovolni ot nego/. Sled 2-ta spontanni aborta /2003 i 2005g./, popadnah na nego i toj mi pusna geneti4ni, imunologi4ni, hormonalni izsledvaniq... Rezultatite ne bqha mn obnadejdava6ti. Otkriha mi povi6eni stojnosti na Anti-kardiolipin IgM -2 /N<1.1/, stojnostite za hlamidii sa malko nad normalnite, Povi6eni stojnosti na TAT i MAT /suyotvetno 1.63 i 3.6 pri N<1.1/ i povi6en Prolactin 23.9 /N<15/. Bqh naso4ena kym ehografiq na 6titovidnata jleza - tam me uspokoiha, 4e vsi4ko e OK/ne se nalaga medikamentozno le4enie/. Prepory4aha mi povtorno izsledvane na FT4, TSH, A-TPO sled 4-6 meseca. Ehografiqta mi q pravi d-r Rusev v Avis-medika-Pleven. Ima6 li nqkakvo mnenie za nego?!? Dr. izsledvaniq gi pravih v Imunodiagnostika - Pleven. Be6e mi prepory4ano da smenq laboratoriqta pri povtornite izsledvaniq... /Mejdu drugoto, tam doc. petrovaqkata me be6e izpla6ila. Vednaga zapo4na dagovori za vlivaniq s ampuli imonoglobulin ili ne6to takova, za pari, zaemi da teglim i t.n. Sled razgovora s neq 1 sedmica ne mojah da spq.../. Sega 6te lekuvam hlamidiqta s Klacid i Poliginax i posle povtorno Prolactin, TSH i FT4. I ti li si spodoben problem???
*
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2006, 14:51:11 pm »
Ами при мен има и други проблеми не само генетични и имунологични :roll:
За докторката която говориш се казва доц.Конова и е една от най-добрите лекарки. Във този форум ще намериш само положителни мнения за нея и не съм сигурна, че би те накарала да теглиш заеми и т.н. Това, че ти е казала какво е лечението и ти не си съгласна с него е друг въпрос. Искам да ти кажа, че много жени с имунологични проблеми след вливане на гамаглобулин - забременяват и раждат. Вярно е, че вливането е доста скъпо, но самата цена на препарата е такава - иначе бъди сигурна в клиниката НЯМА ДА ТИ ВЗЕМАТ И СТОТИНКА за самото вливане. Като чета имаш завишени показатели не само по един показател - така че без вливане може би няма да минеш. В крайна сметка това може само да ти помогне. Хубаво е да ги повториш както са ти казали, но къде - това ти преценяваш.
За клиника Авис Медика, като цяло нямам добри впечатления
Желая ти успех
*
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2006, 15:06:14 pm »
Цитат на: pgzenga
Mejdu drugoto, tam doc. petrovaqkata me be6e izpla6ila.

Това не можах да си го преведа, но явно става на въпрос за лекарка в клиниката. Ако искаш се обърнете към доц.Конова

И моля те, ПИШИ НА КИРИЛИЦА
*

Anonymous

« Отговор #10 -: Февруари 06, 2006, 15:07:32 pm »
Za doc.Konova i az sym 4uvala mn i vse hubavi ne6ta, no rezultatite v imunidiagnostika mi raztylkuva doc.Petrova. Ot nejnoto otno6enie ne sym dovolna, za6toto vednaga zapo4na da govori za pari i t.n., a az bqh tolova pritesnena. Vmesto da mi obqsni kakvo to4no e polojenieto, tq zapo4na da ni syvetva da teglim zaem ako nqmame pari za vyprosnite vlivaniq. Ne 4e imam ne6to protiv tqh... A koq laboratoriq v Pleven bi mi prepory4ala?
*
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2006, 15:14:00 pm »
Препоръчвам ти да се обърнете към доц.Конова. Можете да я намерите във същата клиника. Или ако искаш можеш да й пишеш писмо на eikonova@abv.bg
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2006, 15:46:50 pm »
Трябва ли предварително да се вземе час за доц. Конова? Къде е кабинетът и? Каква е цената на прегледа? И отново моля да ми препоръчаш някоя лаборатория в Плевен?
*
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2006, 21:21:50 pm »
За имунологичните изследвания ти препоръчвам точно тази клиника. Друга няма.
Напиши писмо на доцентката и опиши проблема си и бъди сигурна, че ще ти отговори. Пари за преглед не взима, както и не трябва предварително да си записваш час при нея. Можеш да я намериш в клиниката по имунодиагностика която се намира във 2-ра База на първият етаж. Всъщност ти трябва да знаеш къде е
Сайта на клиниката Център за Репродуктивно Здраве
Успех