Момичета, благодаря ви за подкрепата!
Много ми е трудно да ви напиша това сега, много!!! Мисля, че ще откажа малката
Взех това решение много трудно, с много сълзи и болка в сърцето. Оказа се, че не са се запознали с моят социален доклад и не са видели какво са писали там. Аз имах едно условие/грозно звучи/ и ми предложиха такова детенце. Видях малката, но още с първото виждане, нищо, ама нищо не ми трепна. Не знам, дали ще ме разберете. Може и да ме вините, аз и сама го правя и ще е така, докато съм жива. Чувствам се като предателка и че това дете ще бъде изоставено и от мен, не само от биологичната си майка.
Отнесоха се малко некоректно с мен. Когато пристигнах в домът ме настаниха в стаята на директорката. Аз исках първо да си задам въпросите, но не успях. На втората минута малката беше при нас. Сладуранка е, игрива е, но... е от ромски прозиход. След няма и 15 минути, ми бе зададен въпросът:"Хайде, казвайте сега, вземате ли детето, че да оправям докулемните?"
Бях шокирана, сякаш ме притиснаха да взема веднага решението. Аз нищо не казах, а излязох с малката да поиграем. Тъй като мъжът ми е на път, моята приятелка беше с мен. Тя остана в стаята да говори с госпожата която ми зададе този въпрос. Казала и, че не може това решение да се вземе ей така. Първо, че по закон имам срок и второ-това е дете, което остава твое за цял живот. Не е стока и да я върнем. Извинете ме, но си е така. Госпожата казала на приятелката ми, че си помислила, че съм харесала малката, защото съм отишла при нея и съм я заприказвала. Да, ама аз съм така с всички деца. Как няма да отида и да я докосна и да я гушна. И въпреки това, аз останах празна вътре. Много се мразя за това! Не искам да стана майка на дете, защото е било спонтанно решение от съжаление. Искам да бъда такава, защото знам, че това е моята рожба. Разбира се, това става с времето, но и първата среща трябва да ми подзкаже нещо. Въобще няма да чакам един месе, ще се обадя утре, не искам да бавя нещата. малката не го заслужава. По-добре е да потърсят други хора, които ще я обичат и да стане час по-бързо!
Не мога да опиша как се чувствам.
Благодаря ви много, момичета!!!