0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за Русе
« -: Април 22, 2008, 16:06:55 pm »
Здравейте на всички.Искам да ви попитам за някой лекар в Русе,да си разбира от работата,който да ми следи бременноста.Благодаря ви предварително
Re: Въпрос за Русе
« Отговор #1 -: Април 22, 2008, 17:35:07 pm »
ralimk,
Прегледай тези теми:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27361.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=14871.0

Аз до скоро бях бременна. Следеше ме Шишкова. Имам забележки към нея. Не винаги и се доверявах и не винаги спазвах предписанията и. На 100% разчитах само на Мазнейкова.
Бих ти препоръчала д-р Рудницки.
Но изборът ще си бъде твой, разбира се. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #2 -: Април 23, 2008, 08:58:43 am »
Миленчето правилно те е  ориентирала!!! Погледни другите русенски темички.  :wink:
*
« Отговор #3 -: Април 23, 2008, 15:01:45 pm »
Гоооооолям проблем. Аз отидох пре д-р Дойчинова, заради болничните. Загрижена е жената, като разбра, че съм инвитро и поне ще съм болнични докрая, живот и здраве всичко да е наред. Малко не са и ясни нещата при инвитрото, ама е обяснимо. Иначе ще си ходя при д-р Бойчев в Тутракан, има хубава техника и е много внимателен, абе голяма фенка съм му. :lol:

[/url]
« Отговор #4 -: Април 23, 2008, 15:13:49 pm »
Аз имам такъв въпрос:
/За да не пускам отделна тема, че няма много майки от Русе, ще ви питам тук, пък дано някой да е чувал нещо./

Чували ли сте от ваши близки и познати отзиви за д-р Бурмова - неонатолог?
А за д-р Радкова - също педиатър и неонатолог?

До сега Радкова идваше в къщи да преглежда Миша, защото тя и в болницата я следеше в продължение на месец. Но не съм доволна от нея. Мисля да я сменя с Бурмова.

Най-искрено ви моля за извинение, че въпросът ще ви се стори не много уместен за тук, но все пак, ще съм ви признателна, ако споделите нещо чуто.

*
« Отговор #5 -: Април 23, 2008, 15:43:50 pm »
аз 3г съм само при една д-р и тове е Султана Петрова от кърмаческо отделение.Сега когато Ели е по голяма ги редувам с Димитров - хомеопат.Първата съм я притеснявала по всяко време на денонощието,последно беше в 3 през ноща.Когато родих и се върнахме от София джипито не дойде защото имаше много сняг - не че съм разчитала на него но все пак.от тогава има няма проблем всеки месец виках д-р Петрова у нас и така 1година.Правех си списък с въпроси,идваше жената - пълен преглед,консулт каквото и да я питам,играеше си с детето като стана по голяма и така.Даже ме е изчаквала да я нахраня когато имаше проблем с млякото.Та с 2 думи - аз съм доволна.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #6 -: Април 24, 2008, 08:58:27 am »
Миленче, в Ескулап като неонатолог-педиатър ходи д-р Удева, ІІІ поликлиника. Имам позната майка от квартала, която е много доволна от нея. Някой друг, ако има отзиви за нея, нека да пише. За д-р Бурмова по форумите съм чела противоречиви неща. Радкова няма смисъл да коментирам, след като не си довола от нея.  :oops:
« Отговор #7 -: Май 02, 2008, 22:29:28 pm »
Благодаря ви, chibi и nia72.
Аз така или иначе съм избрала вече д-р Бурмова. Просто исках да чуя и вашите мнения.
И Бурмова, и Удева присъстваха на раждането ми, така че ги познавам и двете.
От две седмици ходим при Бурмова и съм доволна. А и по телефона я безпокоя, когато нещо ме притеснява.

« Отговор #8 -: Октомври 21, 2008, 22:22:38 pm »
Извинявам се за неуместния въпрос,но може ли някой да ми каже защо не сте доволни от д-р Радкова?Навсякъде по форумите чета че не са доволни мамите от нея,но никъде не обясняват защо.Скоро ми предстой раждане и съм пред дилема за избора на педиатър за бебо.
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2008, 11:22:07 am »
Тедка,
моите причини да не одобрявам Радкова са чисто лични. Възмутена съм от нея! Алчна е! Но не мога да коментирам повече тук във форума.
Иначе, всичките и колеги от отделението, а и от второ детско, също, твърдят, че е много крива и че, много трудно се работи с нея.

Бурмова, която избрах е много човечна и отзивчива, абе доволна съм от нея.
Макар, че по въпросите за захранването имахме различия, но тя вече се примири, че аз не следвам нейните инструкции и вече само ме пита какво яде детето, без тя да ми дава насоки.