0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Към преминалите IVF / ICSI
« Отговор #40 -: Януари 31, 2006, 14:07:32 pm »
Tutto,
ако искаш да направим нещо, пиши ми на лични или на кю-то. Естествено,че нищо не обещавам, ама дай да опитаме
Ти със Солун договор имаш ли?
В очакване ....
*
« Отговор #41 -: Януари 31, 2006, 18:09:17 pm »
Туто, много съжалявам миличка! :cry:
Толкова вярвах, че този път ще се получи!
Как спят такива некадърници! :evil:
*
« Отговор #42 -: Януари 31, 2006, 19:29:54 pm »
Мдааааа това е то, много съжалявам Туто. Горе долу и аз била в това положение но аз нямах да плащам 900 евро , а моята ценаа беше загубата на  близнаците си поради некомпетентност и уверение, че немога да имам деца. :balk_145:

Стискай зъби и горе главата. Не унивай, успеха и късмета съпровождат силните. Ако имаш документ съди го! :fighting:

P.S. Имах и аз вина защото се предоверих на тъпата докторка
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #43 -: Февруари 01, 2006, 10:10:26 am »
Миличка Тутто,  многоо съжалявам за цялата гадост, която ти се е случила ,но!!! не оставяй този нещастник без последствие. Или го осъди или го накарай по друг начин да си плати за некомпетентността и лъжите. Не съм юристка, но трябва да има начин. И си мисля, че трябва да се шуми за такива случаи. Някоя статия по вестниците или в някое от тези разследващите ТВ предавания. Не може толкова лекомислено да се отнасят със здравето на хората. Не бива да си мълчим за такива неща.
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #44 -: Февруари 09, 2006, 13:50:12 pm »
Съжалявам, че при Тутто нищо не се е получило! Много е гадно, но аз лично съм доволна от лекарите в Якентро! Стимулираха ме по протокол 5 с меногон и олгарутран! Стимулацията ми следеше д-р Димов, Пламен Димов, препоръчаха го от Якентро. На 9-ти ден естрадиола ми беше много висок! Той наистина е много зает, но пък кабинета му е оборудван добре! За съжаление накрая преди да тръгна се разболя и бях малко притеснена но в Гърция лекарите се удивиха - извадиха ми 18 яйцеклетки, осем от тях на първи ден бяха много добре и се развиваха нормално! Понеже получих подуване от хиперстимулация ми отказаха трансфер, защото Прапас ми обясни, че 9 месеца ще събирам вода и ще ми бъде много тежко! Замразиха ги, ще отида за трансфер след два цикъла! Общо взето повече от това което беше обявено не мога да кажа, но лекарите бяха постоянно на разположение, независимо че се наложи преглед в 20.00 ч вечерта! Сега вече се чувствам нормално, в началото малко ми тежеше, чакам си М. и се надявам скоро да видя 2 чертички! Ембрионите ми са замразени, за което не съм доплащала!