Съжалявам, че при Тутто нищо не се е получило! Много е гадно, но аз лично съм доволна от лекарите в Якентро! Стимулираха ме по протокол 5 с меногон и олгарутран! Стимулацията ми следеше д-р Димов, Пламен Димов, препоръчаха го от Якентро. На 9-ти ден естрадиола ми беше много висок! Той наистина е много зает, но пък кабинета му е оборудван добре! За съжаление накрая преди да тръгна се разболя и бях малко притеснена но в Гърция лекарите се удивиха - извадиха ми 18 яйцеклетки, осем от тях на първи ден бяха много добре и се развиваха нормално! Понеже получих подуване от хиперстимулация ми отказаха трансфер, защото Прапас ми обясни, че 9 месеца ще събирам вода и ще ми бъде много тежко! Замразиха ги, ще отида за трансфер след два цикъла! Общо взето повече от това което беше обявено не мога да кажа, но лекарите бяха постоянно на разположение, независимо че се наложи преглед в 20.00 ч вечерта! Сега вече се чувствам нормално, в началото малко ми тежеше, чакам си М. и се надявам скоро да видя 2 чертички! Ембрионите ми са замразени, за което не съм доплащала!