Здравейте момичета !
Ето аз ще се включа да ви разкажа кога и как ходих за златната ябълка !
Отидох 2010 г (бях пред насрочена лапароскопия ,очертаваше се тубарен фактор при нас ) ,но решихме с друго момиче да отидем двете па на другия ден с мъжете да си хапнем ябълките .
Аз принципно не вярвам много в такива неща ,но знаете ,че когато човек има проблем това може да е просто някакво душевно успокоение ,Смятах ,че посещавайки църквата просто ще се заредя емоционално - иначе всички знаем ,че без лекари не може Проблемите се търсят и решават от тях .
В деня, в който отидохме (беше събота ) очаквах поредния си цикъл .Моят цикъл беше толкова точен и редовен та чак ме вбесяваше колко точно може да се появи всеки месец.
Само ,че него ден от ходене на сам на там с дружката ми и още едно момиче( там се видяхме) не обърнах внимание ,че няма цикъл докато не се прибрах в къщи вечерта
На другия ден сутринта още го нямаше и това ме накара да изтичам за тест за бременност - Е , оказа се ,че съм бременна (вече съм била бременна )
Носих си коланчето през цялата бременност ,която никак не беше лека
Дали от суеверие не знам, но си го носих
Благодарение на д-р Даскалов ,който следеше бременността ми успях да износя едно хубаво момиченце (да ми е жива и здрава ) ! Благодаря и на Бог за това !
Така ,че Бог помага ,но и лекарите са ни нужни . Няма нищо лошо обаче човек да вярва - вярата ни крепи
Аз се почувствах много добре след молитвата и с ябълката и коланчето в ръка ,така че който има желание нищо не губите просто печелите едно страхотно преживяване и емоционално зареждане .Пожелавам на всички бързо сбъдване на заветната мечтата !