0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: утрогестан може ли да забави цикъла
« Отговор #1 -: Юни 02, 2008, 19:51:52 pm »
Може, но не за дълго време, индивидуално е. Защо не направиш тест, колко време ти закъснява? Успех!
« Отговор #2 -: Юни 02, 2008, 19:54:16 pm »
утре е последния ден на приема но 32 ден на цикъла   надявам се за новина  да ще направя тест  но не трябваше ли да ми дойде на 28 ден  както винаги
*
« Отговор #3 -: Юни 02, 2008, 19:57:48 pm »
Най-сигурно е да направиш тест. yahoo_17
*
« Отговор #4 -: Юни 02, 2008, 20:04:31 pm »
При някои (като мен) го забавя, но при други момичета - не, а има и момичета, при които има зацапване само. Дано при теб да е от хубава причина :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Юни 02, 2008, 20:14:56 pm »
Петя, стискам палци за теста. Утрогестана няма да се отрази на теста, така че си го направи.
При мен например не идваше докато не спра дуфастона. След като го спра до два три дни не идва. Единят месец реших да не го спирам, докато не ми дойде и се получи зацапване.
Една лекарка ми обясни, че ако го пия много дълго време, тогава самата лигавица става доста дебела и от това се получава зацапване.
Ако цикълът ти по принцип е бил на 28 дни и сега няма бременност попитай твоят лекар дали не е по-добре другия месец да го започнеш по-рано или да го пиеш само 10 дни, за да не се получава закъснение.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #6 -: Юни 27, 2008, 21:33:24 pm »
 Момичета, от 16 ден на цикъла ми е изписан утрогестан 2х2 , но докога да го пия не си спомням. :oops:Попрочетох и видях , че има може би " стандартна "схема от 16 до 25 ден. Мен ме притеснява , ако го спра и има бременност какво ще стане с нея?
 Може ли цикълът да си дойде навреме по време на приема на утрогестан?
« Отговор #7 -: Юни 28, 2008, 23:38:13 pm »
От 16 до 25 ден е е схема за бременност а за други проблеми. Ти си го пий докато мине теста и звънни на лекаря си да уточните това.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #8 -: Юни 29, 2008, 00:40:50 am »
 Теста на 14 ден след ову е отрицателен. И все пак , ако има бременност тя застрашена ли е?