и аз имам срастване в ляво-яйчникът ми е "залепен" за матката,както се изразява докито ми.Освен това имам тежка операция от апендисит преди около 17 год.и поликистозни яйчници. :balk_146:въпреки всичко,не знам как стана,но успях да забременея сравнително бързо-3 месеца,след като започнахме опитите за бебчо.Това бяха най-щастливите и кошмарни мигове в живота ми.След като един "специалист" се изказа,че нямам пулс и че трябва да направя аборт,после при друг-че всичко е о.к. и накрая на 01 март в 9 г.с. след като лежах 2 седмици в патологията и ми нашариха задника с инжекции-диагноза мисед.Вече и аз се обърках съвсем като чета по форумите (все си повтарям,че трябва да престана да мисля за това,но не мога)Мисед не е ли когато въобще не е имало сърд.пулсации.При мен имаше,но за кратко.Съжелявам,че съм толкова многословна.Това,което исках да кажа е,че ако няма запушване на тръбите при срастване е възможно забременяване.Друг е въпросът през коя тръба е минала яйцеклетката.Аз отдавна си мисля за цветна снимка,но ме е страх.От Бургас съм,а тук мисля че единствено в Първа правят такива манипулации и като знам каква мизерия е там...Моето срастване е в следствие от прекарана хламидална инфекция.Има ли някой от Бургас тук?