0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Болки по време на секс
« Отговор #40 -: Май 04, 2008, 22:27:28 pm »
цервикс- маточна шийка
него ли имаш предвид  :D

:oops:точно него имам в предвид.А освен това,като ми прави цветната снимка,доктора каза,че церквиалния ми канал е доста тесен.Вече се чудя дали това,в комбинация с обърнатата матка не е основния проблем.Ама пък чак толкова да пречи?!?За 2,5 год все някой плувец щеше да доплува до яйцето,ако само това пречи.Де да знам и аз?!? :oops:
*
« Отговор #41 -: Май 04, 2008, 22:51:37 pm »
А освен това,като ми прави цветната снимка,доктора каза,че церквиалния ми канал е доста тесен.Вече се чудя дали това,в комбинация с обърнатата матка не е основния проблем.
Не, не е  :). Колкото и тесен да е, сперматозоидите са по-малки! По-добре се насочи към добър лекар, който ще направи необходимите изследвания на теб и на половинката.
« Отговор #42 -: Май 04, 2008, 23:01:04 pm »
Мерси,Лан.
Точно в момента сме във фаза на подробни изследнавия.
« Отговор #43 -: Май 08, 2008, 00:12:01 am »
Ей,моми4ета.Добре,4е ви има.На мен пък ми казаха ,4е било глупости това за обърнатата матка и лежането по корем.Другия месец съм по корем.
*
« Отговор #44 -: Май 08, 2008, 00:23:16 am »
Ей,моми4ета.Добре,4е ви има.На мен пък ми казаха ,4е било глупости това за обърнатата матка и лежането по корем.Другия месец съм по корем.
Глупости или не, струва си да се опита, нали? :lol:
*
« Отговор #45 -: Май 08, 2008, 09:13:35 am »
Глупости или не, струва си да се опита, нали? :lol:

:good_post:

« Отговор #46 -: Май 08, 2008, 18:55:14 pm »
А по повод на обърнатата матка да ви кажа,че за първи месец гледах да стоя по корем поне 1 час след секс,абе заспивах си така.И ми направи впечатление,че винаги досега голямачаст от материала,така да се каже ,винаги просто си изтичаше.А сега като съм по корем-почти нищо не изтича.Така,че как да няма значение?!?То май направо си е важно.Ама като видим крайния резултат,тогава ще ви кажа със сигурност!!!
« Отговор #47 -: Май 08, 2008, 23:10:15 pm »
Абе много си права!!!В4ера и аз опитах да лежа по корем.Пове4е от 15 мин.не можах да издържа,оба4е наистина нищо не изте4е.Май това е вярната поза за след секс при обърната матка.
Дано този месец можем да се похвалим с   :bfp: :crossfingers: :stroller:
*
« Отговор #48 -: Май 09, 2008, 16:22:15 pm »
 Момичета, няма "вълшебна" поза било то за "нормална" или обърната матка. Ако всички друго ви е ок - и на челна стойка, и веднага да станете, и на шпагат - пак все някой сперматозоид ще свърши работата. Ако имате някакъв здравословен проблем (било вие или съпруга) обаче това не стои така. Т.е. искам да кажа, че чакането и без това е достатъчно психично натоварващо, няма нужда да правите разни гимнастики, които само да ви развалят удоволствието от секса, а полза от тях реално никаква!
*
« Отговор #49 -: Юли 07, 2008, 21:56:56 pm »
Момичета, аз също искам да ви кажа, че по време на О изпитвам болки по време на секс
А и аз скоро бях на преглед и док каза,че всичко ми  е ОК. От споделеното от вас се притесних да нямам кисти, какви са симпомиите.Ако някой може да сподели повече инфо нека пише.
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user