0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

precisa

Посъветвайте ме какво да правя!
« -: Юни 12, 2008, 13:14:07 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали гинеколог. Имам проблем със забременяването. Кагото отидох  в Майчин дом, докторт ми каза че имам възпален таз, предписа ми антибиотици,на второто посещение ми каза че имам поликистозни яйчници и нямам овулация:balk_138: :ask:  , след това при третото посещение ми каза да си направя изследвания за хормоните . Направих. 0,41  пи норма 13,28 . След това каза че трябва да ме прегледа на петия ден от цикъла ми.  Когато ме прегледа,каза че имам разширена маточна тръба. Пак ми педписа същите антибиотици като първия път. А бебе все няма и всеки път различна диагноза.   
Беше ми казал че ще ми даде хапчета за симулиране на овулация, но нищо. Вече наистина незнам какво ми е. Моля ви да ми препоръчате гинеколог, който наистина ще ми разреши проблема.  :00001754: :00001754: :balk_145:
*
Re: Посъветвайте ме какво да правя!
« Отговор #1 -: Юни 12, 2008, 13:17:23 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали гинеколог. Имам проблем със забременяването. Кагото отидох  в Майчин дом, докторт ми каза че имам възпален таз, предписа ми антибиотици,на второто посещение ми каза че имам поликистозни яйчници и нямам овулация:balk_138: :ask:  , след това при третото посещение ми каза да си направя изследвания за хормоните . Направих. 0,41  пи норма 13,28 . След това каза че трябва да ме прегледа на петия ден от цикъла ми.  Когато ме прегледа,каза че имам разширена маточна тръба. Пак ми педписа същите антибиотици като първия път. А бебе все няма и всеки път различна диагноза.   
Беше ми казал че ще ми даде хапчета за симулиране на овулация, но нищо. Вече наистина незнам какво ми е. Моля ви да ми препоръчате гинеколог, който наистина ще ми разреши проблема.  :00001754: :00001754: :balk_145:
Какво е това 0,41 при норма 13,28
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Юни 12, 2008, 15:28:32 pm »
Аз ти препоръчвам да идеш в клиника по стерилитет, не на гинеколог. До тук което си написала, е ясно че твоя лекар няма много представа от стерилитет. Как останови той всички тези диагнози, с обикновени гинекологични прегледи ли?
Имате ли спермограма? С това обикновено се почва. Кажи от кой град си, момичетата ще те насочат към някоя добра клиника. Не си губи времето и здравето с обикновени гинеколози.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #3 -: Юни 12, 2008, 21:22:29 pm »
бягай бързо от майчин дом. там няма грамотни на тая тема
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #4 -: Юни 15, 2008, 11:43:43 am »
Съгласна съм за майчин дом.Така е. Аз ходих там 2 години и никой не разбра че съм в менопауза и загубих и малкото яйцеклетки, които при подходяща стимулация можеха да бъдат използвани,а не сега да се чудя какво да правя. Ако си от София - Д-р Стаменов или Д-р Владимиров. Някой може да допълни списъка, но в никакъв случай при д-р Коларов.Това е моето мнение.
« Отговор #5 -: Юни 17, 2008, 12:27:02 pm »
 Когато ми правиха изследвания на прогестерон се оказа,  че е 0,41 при норма 13,28
*
« Отговор #6 -: Юни 17, 2008, 21:22:01 pm »
Когато ми правиха изследвания на прогестерон се оказа,  че е 0,41 при норма 13,28
На кой ден си изследвала прогестерона?
Обикновенно се изследва 7 дни след доказана овулация!
« Отговор #7 -: Юни 19, 2008, 10:18:06 am »
Докторът не беше така любезен да ми обядни кога се прави това изсредване, но помня датата. Обикновено цикълът ми започва на 29 и ми свършва на 5. Той ме изследва на 17 . Каза ми само, че няма овулация.
« Отговор #8 -: Юни 19, 2008, 16:51:04 pm »
Това е лудост някаква! Дали има или няма овулация се установява със серия от прегледи и изследвания в точно определени дни от месеца. Сменяй лекаря, по-добре иди при някой, който няма да ти говори глупости наизуст!!! Арррггггххх, как може  :evil: Два пъти по ред едни и същи антибиотици, очевидно без антибиограма?!?!? Решил да ти пуска само прогестерон, в произволен ден?!?!?! И така е достигнал до извода, че нямаш овулация!?!?!?!Бягай оттам!
« Последна редакция: Юни 19, 2008, 16:54:30 pm от Saule_Nova »