0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля за мнение-щитовидна жлеза!
« Отговор #40 -: Юни 28, 2008, 01:11:14 am »
Не си самаааа! За бирата не се притеснявай, тя е най-малкия проблем! Щом искаш, спри я! Макар че и да не я - едва ли ще изиграе решаваща роля! Не вярвам да пиеш бира в количества, които да имат значение! Пиши какво става! И споко!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #41 -: Юни 28, 2008, 09:34:39 am »
Имам антителааа, в другата тема го писах, и то тройно надвишаващи горната граница! Лекарите (традиционна медицина) казват, че не се налага лечение, понеже антителата не били много(!), а натуропата предложи хормона. А TSH e 2.02, което също не е идеално, с оглед на това, че целим бебе. 
и аз съм като теб с разликата че се лекувам от 10 дни с Л-тироксин. ТСХ ми беше 5.11 (сега незнам колко е) след 40 дни ще си пускам нови изследвани ,дано всичко да се нормализира!
« Отговор #42 -: Юни 28, 2008, 21:09:04 pm »
Не си самаааа! За бирата не се притеснявай, тя е най-малкия проблем! Щом искаш, спри я! Макар че и да не я - едва ли ще изиграе решаваща роля! Не вярвам да пиеш бира в количества, които да имат значение! Пиши какво става! И споко!  :goodluck: :goodluck: :goodluck:

Мерси за подкрепата:) Вече съм по-спокойна, след като шокирах и милия, ама какво да се прави. Да се надяваме, че не е най-лошото, ако ли пък е поне да сме хванали рано.
Абе при всички случй стреса е огромен след такава новина.
А бира си пия всеки ден в различно количество:) Ама май ще спрем и двамата, че и той малко се постресна:)
Ще пиша като се появи нещо ново:)