0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Момичета, реших да попитам в нова тема...
След втора инсеминация - нестимулирана и 10 дни на дуфастон, мина голямото чакане и един ден закъснение на МЦ, тест строго отрицателен. Очевидно така желаното от мен не се е случило и този път...
Обаче - уж днес ми дойде, почна се с малки червени "парцалчета" и ??!?? вместо да премине в кръв, два пъти излиза само по едно червено парче лигавица, без никаква кръв и това е за целия ден. На накой случвало ли му се е подобно нещо и що за цикъл може да е това - малко червена лигавица, която седи като топче и никаква кръв и без болки и това за цял ден? Дали да звъня на доктора или това е просто странно начало на МЦ?
Може би е глупав въпрос, ама.... :oops:
« Последна редакция: Юни 11, 2008, 15:45:47 pm от lawyer »
*
Re: МНОГО странно "начало" на МЦ - мнения?
« Отговор #1 -: Юни 11, 2008, 15:45:44 pm »
Според мен първо звъни на док и докато не е истинска кръв не го брой за начало на цикъл. Иначе не знам какво да ти кажа, чувала съм за такова нещо дето се изчиства лигавицата, но нищо повече не мога да ти каж за съжаление.

« Отговор #2 -: Юни 11, 2008, 15:46:50 pm »
Миличка,обади се на доки.
*

lawyer

« Отговор #3 -: Юни 11, 2008, 15:48:15 pm »
ако и утре е така ще се обадя на доки, дали може да е от дуфастона (при първото инсе не беше така), знам ли?
*
« Отговор #4 -: Юни 11, 2008, 15:54:05 pm »
Не съм сигурна, че дуфастона трябва да действа така. Някъде съм чела за такова нещо, но сега не мога да намеря из темите. Но да, ако и утре е така, по-добре се обади на док. Ще потърся още малко и ако намеря ще ти пусна линк.

*
« Отговор #5 -: Юни 11, 2008, 20:34:49 pm »
Обади се на док поне по телефона да ти каже нещо.Според мен би трябвало да го направиш.
*

lawyer

« Отговор #6 -: Юни 11, 2008, 22:02:25 pm »
Утре ще му звънна, тая кръв не тръгва... или май нещо прекалявам с притесненията, ама като никога не ми се е случвало така