0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Кисти в началото на МЦ
« -: Юни 14, 2008, 10:07:01 am »
Здравейте момичета. Някой от вас да знае какво е това чудо да се получават кисти в началото на цикъла. Една моя приятелка днес ходила на лекар и е на 3-ти ден от цикъла.Лекарят и казал, че фоликула започвал да формира киста. Като и изследвали естрогена се оказал,че бил на ниво като за 6-ти ден. Да де, ама точно преди МЦ тя пак беше на преглед и нямаше нищо и казаха, че изглежда като да е овулирала вече. Тя по принцип си има редовен цикъл и си е мерила ЛХ и според него поне излиза, че овулира всеки месец.Хормоните и в края на цикъла също изглеждат добре.  Сега ще я следят да видят дали въобще овлира.
Какви са тези кисти  началото на цикъла? Може ли всичко да и е наред, просто по-бързо да и узрява фоликула?

Боби

Re: Кисти в началото на МЦ
« Отговор #1 -: Юни 14, 2008, 12:53:54 pm »
Може да е задържан фоликул от предния МЦ, който не се е изчистил с менструацията.
« Отговор #2 -: Юни 14, 2008, 20:21:10 pm »
  Може лекарят нещо да се е пообъркал.По това което пишеш ми се струва,че на третия ден фоликула не е почнал да образува киста при положение,че на прегледа преди МЦ е нямало нищо.  8O Този лекар наистина ли е добър ?
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #3 -: Юни 14, 2008, 21:13:31 pm »
  Може лекарят нещо да се е пообъркал.По това което пишеш ми се струва,че на третия ден фоликула не е почнал да образува киста при положение,че на прегледа преди МЦ е нямало нищо.  8O Този лекар наистина ли е добър ?
Добър е, специалист е по белзплодие. Клиниката само с това се занимава и има доста добри резултати. Аз също ходя при него и я заведох и нея там и за сега съм много доволна.

Той е казал, че е на път да формира киста пък и нали са и измерили естрогена и са видяли, че е по-висок от нормалното.

Боби
« Последна редакция: Юни 14, 2008, 22:51:57 pm от Bobbie »

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Юни 16, 2008, 19:59:29 pm »

Перушинке защо нападна първо лекаря?

Да де, ама точно преди МЦ тя пак беше на преглед и нямаше нищо и казаха, че изглежда като да е овулирала вече.
При това положение какво може да се очаква след три дни и то в цикъл?
Изчисти изкаванията на Боби от всички емоции и ще видиш, че всичко е повече от нормално.
От тук нататък това положение е коментирано във всички теми за СПКЯ.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #5 -: Юни 16, 2008, 21:38:01 pm »
При това положение какво може да се очаква след три дни и то в цикъл?
Изчисти изкаванията на Боби от всички емоции и ще видиш, че всичко е повече от нормално.
От тук нататък това положение е коментирано във всички теми за СПКЯ.
Според лекарите тя НЯМА поликистозни яйчници.

Боби