0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #380 -: Юни 09, 2008, 00:19:13 am »
Здравеите,моми4ета!Още съм нова и не мога то4но да се ориентирам към коя от темите да прибавя питане.А ето кое ми е интересно-колко време след като сте спрели да пиете противоза4атъ4ни<тези които са пили де>,сте видяли двете 4ерти4ки???Знам 4е е относително,но...все пак да споделим.Аз ще ги спирам този месец,имам още 10 и краи.И дано скоро и аз са имам радостна новина!!! :wink:
« Отговор #381 -: Юни 09, 2008, 09:21:39 am »
здравейте днес
да ме пишете към ловуващите

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #382 -: Юни 09, 2008, 09:22:58 am »
Десита, здравей и добре дошла сред нас, ние се борим да забременеем, най- общо казано и най- пряко- това ни събира....А, да знаеш на всяка новодошла и пожелаваме да се махне по- бързо от тази тема и да ни чака в друга :wink:

Момичета аз проявих слабост и вчера си купих тест, които дори и вчера направих и познайте беше отрицателен, една тлъста черта, само една.....заваля дъжд сякаш душата ми протече....почнах дуфастона и фолиева кисилина! Много ми е тъпо!!! :? :(
*
« Отговор #383 -: Юни 09, 2008, 09:48:59 am »
Здравейте момичета :) Пуснах малко снимки в албумчето..Дано ви харесат.. Моя мъж два дни беше пиян и не можахме да ловуваме..Днес смятам да използвам това ,че нощес пътуваме и няма да пие ,та да си свършим работата..Ма то се не трае,аз съм в ову тези дни и не искам да пропускам... Пожелавам ви една хубава седмица!
Симони,незнам какво да ти кажа..Аз също не правя никакви тестове вече..Умръзна ми от това да са верни .. Само една черта братче,много грозно така.. Стискай зъби и продължавай..
*
« Отговор #384 -: Юни 09, 2008, 10:02:55 am »
Добро утро.
Любче, приятно изкарване на медения месец. И да го гепваш Бойко- стига е пил.
Ей сега отивам да видя снимките.
Симони, мила , имаш време до датата-има надежда.