0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Е поне след теста ще знае дали ако смени мъжа борбата няма да е по-лесна  :oops:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Е поне след теста ще знае дали ако смени мъжа борбата няма да е по-лесна  :oops:

В конкретния случай, за който ви разказах, май към смяна на мъжа върви.
Аз, като последното диване, отивам днес да го убеждавам заедно с жена му, обяснявам му там как импотентност и проблем с фертилитета не са едно и също нещо и т.н и т.н, пълната, стандартна програма - знаете я. Той ни гледа, все едно сме нещо полудели и накрая казва: "Ама, момичета, вие за шестгодишен ли ме мислите? Прекрасно съзнавам разликата, просто съм убеден, че съм здрав". Как знаел - преди петнайсетина години, някакво девойче забременяло от него и - сигу,ен бил, че "не стреля с халосни патрони". Аз му отговарям, че оттогава - я камилата, я камиларя, всичко се променя. Той- "проблемът си е на жената, да се изследва".

На неговите аргументи аз не знам как се отговаря ... неприятно се получи ... егати, какви хора има!
« Последна редакция: Юни 25, 2008, 19:49:51 pm от Saule_Nova »

В конкретния случай, за който ви разказах, май към смяна на мъжа върви.
Аз, като последното диване, отивам днес да го убеждавам заедно с жена му, обяснявам му там как импотентност и проблем с фертилитета не са едно и също нещо и т.н и т.н, пълната, стандартна програма - знаете я. Той ни гледа, все едно сме нещо полудели и накрая казва: "Ама, момичета, вие за шестгодишен ли ме мислите? Прекрасно съзнавам разликата, просто съм убеден, че съм здрав". Как знаел - преди петнайсетина години, някакво девойче забременяло от него и - сигу,ен бил, че "не стреля с халосни патрони". Аз му отговарям, че оттогава - я камилата, я камиларя, всичко се променя. Той- "проблемът си е на жената, да се изследва".

На неговите аргументи аз не знам как се отговаря ... неприятно се получи ... егати, какви хора има!
не искам да съм груба,но този мъж за мен си е малоумен.така само и жена си тормози.и аз съм за това момиче да се ориентира към по грамотен мъж
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
А тоз младеж за тези 15 години да се е променил външно? Нещо шкембенце, оредяла косица няма ли. Щото така по-лесно ще му обясниш как видите ли човек се променя. И фертилноста на един мъж не е константа. Ако си струва нервите и обясненията де.
*

Tamara

• 1662
Ами Suele_Nova нека жена му първо иде при друг мъж. Ако проблемът е в нея няма опастност да забременее. Ако все пак забременее... ннам. Така и двамата ще са имали по една бременност зад гърба си и ще могат да хвърлят чоп кой първо да иде на лекар.

Горе долу тази логика пасва на неговата.

Хич не се занимавай с него. Само си губиш времето. Жена му да тръгне по доктори, ама да мъкне и него. Така по някое време ще кандиса. Все пак като го чуе това за спермограмата 10 пъти от доктора, ще му писне. Все пак тази спермограма не е присъда, а само изследване, което ще изключи мъжки стерилитет.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
не мога да разбера защо го правят тия мъже. ОК, сигурен бил. защо не го направи все пак заради жена си. ако не е шестгодишен, сигурно е разбрал, че не боли да си биеш една чекия в усамотена стаичка. какво ги кара така яростно да се противят??? един обикновен гинекологичен преглед е хиляди пъти по-травмиращ за жената.

аз съм убедена, че винаги когато един мъж отказва да си направи спермограма, това е защото вътрешно се страхува да не се окаже безплоден и това "да задраска мъжкото му достойнство", както си мисли българина.
затова предпочитат да се правят на щрауси, да си зарият главата в пясъка и да оставят жена си да се трепе с години по доктори - така тя ще се успокои, че прави нещо и няма да им мрънка за дете.

въпросът е, какви деца търси една жена от такъв мъж.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Страх ги е тия "нарциси"мъжете!

*
А, де! И аз имах това предвид.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
не мога да разбера защо го правят тия мъже. ОК, сигурен бил. защо не го направи все пак заради жена си. ако не е шестгодишен, сигурно е разбрал, че не боли да си биеш една чекия в усамотена стаичка. какво ги кара така яростно да се противят??? един обикновен гинекологичен преглед е хиляди пъти по-травмиращ за жената.

аз съм убедена, че винаги когато един мъж отказва да си направи спермограма, това е защото вътрешно се страхува да не се окаже безплоден и това "да задраска мъжкото му достойнство", както си мисли българина.
затова предпочитат да се правят на щрауси, да си зарият главата в пясъка и да оставят жена си да се трепе с години по доктори - така тя ще се успокои, че прави нещо и няма да им мрънка за дете.

:good_post: :wave:

Търси, няй-вероятно в момента и тя незнае. За съжаление любовта е сляпа, глуха и с запушен нос. И срещу това и човешката простотия и неграмотност няма как да се пребори.
Пожелавам успех на момичето в борбата й, но с такъв мъж до себе си ще й бъде много по-трудно, може би наистина трябва да се замисли за друг :)
*

Tamara

• 1662
И жалезният аргумент: "приятелката ми забременя преди 15 години"...
Да беше забременял той... да го признаеш.
Ама тя и мойта най-добра приятелка забременя преди 12, ама това не ми помогна.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Е как бе ,ми ако излезе ,че той е виновен какво ще прави тогава,я да измъчи жената ,па ако и след 15 години тя още не е забременяла ,може и да се пробва тогава да си направи една чекия.. То спермограмата си е страшно нещо.. Пък като е такъв ,защо не се замисли на него приятно ли му е на жена му да и бъркат и с двете ръце разни доктори по д-...те. Егоист такъв!
 :balk_47:Та нали о6те от маиките им е втълпено,4е проблема е в жената,а не в маминото син4е!

*
Пък по селата,като видят някое младо семейство че няма деца повече от година след сватбата и бабичките разправят " ми много е одила жената и затова не може да забременее" хихихи.. Не им е лесно и на тях.. Моя мъж в началото викаше "Нищо мило дори и да не можеш ,аз пак ще те обичкам"..
При нас така е вече 5год,ах тия бабички "КЛЮКАРКИ",но пък моя мъж след два аборта знае много добре как ми е и ми давамного големи куражи"ГЛЕДАИ НАПРЕД,ВАЖНОТО Е чЕ СЕ ОБИчАМЕ И Т.Н.