0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Къде сте всички?! Аз да докладвам ,че лелята още я няма..Пущината ще ме мъчи и когато ще пътувам ,ще съм разцъвтяла..

Още не е сигурно, нали я няма :-).

И аз да докладвам: и мен сигурно ще ме навести скоро, че нещо много ме мъчат гърдите, а и едни малки пъпчици са ме обзели. Отдавна не съм имала точно тези ПМС, но пак излизат на преден план :-)

Хич и да не идва гадината !
Дано не ви навестява още дъъъъълго време !
  :crossfingers:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Лека нощ муцуни-лягам да се трудя :oops:

Добре да поработите ,ей !
Чакаме резултата след девет месеца 
:lol:
*
Привет момичета, ние днес ходихме за риба една малка компания и познайте какво вечеряхме-кая! е, и мусака, че аз мног не съм по рибите.
Новилка, абсолютно същата щях да  я свърша като теб.Не се кори,а действайте.Не се звери , а гушкай.
Любе, Меги стискам палци да ви подмине лелката.
На двете Рости- по-бързо се справяйте с гадините.
А аз реших този месец и календара дори да не попълвам.НАпарво се мятам в ловуващите и каквото стане.
Хайде мятам се и в леглото
*
--------------------------------------------------------------------------------
ОЧАКВАЩИ                 

Olimpia             9-10.05
  veni_I_koci         11-12.05
  nomine              15.05
   Dgina               17-18.05
  Meggy               18-19.05.
  Vickson             20.05.
  beni79              20.05.
  malkoto_dqvolche    21-22.05
  luba_boiko          21-22.05
  hrisibg             22-24.05
  eveishan            25.05
  tancheto            25.05
  anjela80          28-29.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   nin4eto76
   svetal4y

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Любе теста го направих с много, много тлъста черта е, но писах в друга тема, а не тук за което се извинявам.
Благодаря на всички за подкрепата и ще влача яко крачета тази седмица да има още :bfp1:стискам палци и на ловуващите.

Здравейте и от мен, сладуранки,
аз само ви наглеждам и ви  :crossfingers: .
Нали си ви обичкам много, та не мога съвсем без вас  :bighug:
Роси-та, спокойно - щитовидната лесно се оправя щом е диагностицирана.
За Олимпия не тъжете, скоро ще се появи /надявам се с добри новини/.
Не смогвам да наваксам с четенето, но и на мен ми се губят следите на Симони.
  С нетърпение очаквам всички вие да ме зарадвате с  купчина от  :bfp: :bfp: :bfp::bfp:  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

Ето - veni_I_koci ЧЕСТИТО !!! Желая ви най-прекрасните 9 месеца, после- красиво и здраво бебе!!!
 Хайде   :bighug: от мен!!!
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #506 -: Май 19, 2008, 00:07:45 am »
Здравейте момичета не бях писала дълго време а и не съм влизала в сайта сигурно 3 седмици,,,,стискам палци на всички чакащи дано да е станало чудото!Честито и на новите мами лека бременост и сладки бебчета!!!!!
Днес бях на кръщене на една приятелка на детенцето накрая не издържах и се разплаках,а на мен днес отново ми дойде.Не знам какво да правя записах си час при Владимиров,Любче ти където ме посъветва но чак за края на септември,а до тогава..........сега като кажа на милото,той така се надяваше този път да е станало! :balk_145: :balk_145: :balk_145:ЩЕ ПОЛУДЕя
сън не ме хваща :(
« Последна редакция: Май 19, 2008, 00:17:06 am от biberonka »
*
Любе теста го направих с много, много тлъста черта е, но писах в друга тема, а не тук за което се извинявам.
Благодаря на всички за подкрепата и ще влача яко крачета тази седмица да има още :bfp1:стискам палци и на ловуващите.
Честито и много лека бременност ти пожелавам!!