0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Препоръчайте ни хотел във Велинград!
« Отговор #20 -: Април 01, 2008, 23:01:28 pm »
искате ли наистина да се организираме повече хора за един уикенд? ще бъде супер.

Оооо искаме и още как, обаче има едно голямо НО. Тони-бой много разваля дисциплината  8)  :?

Аз лично тръпна от любопитство да го видя колко ли пък толкова не слуша това дете, защото на мен ми изглежда толкова харисим и добричък, честно :wink:

Нинче, да, това е на военните - до шосето, но не съвсем, защото тя е издигната нагоре и по навътре. Има голям двор и един макет на самолет за атракция на децата. Майор Василев не го познавам :wink: И като цяло не съм запозната с условията на станцията, просто защото не ми се е налагало да спя там. Басейна от години се каня да го изпробвам и още не съм се наканила.

В Шипково е страхотно. Но едно време, това преди 10тина год. говоря, нямаше свестен хотел там.
*
« Отговор #21 -: Април 01, 2008, 23:19:12 pm »
Ау, момичета, какви спомени имам от тия места! Ходила съм на почивка и в Шипково, и в Априлци - в станциите на БТК. Май вече са разпродадени. Но са само с външни басейни. Харесахме си и едно друго местенце, но пак е само с външен басейн - Нови извор, на един бивш щангист е, разгледайте сайта му.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #22 -: Април 01, 2008, 23:22:33 pm »
Същото е Цвети, за тази станция става въпрос.
Да, Шипково е малко западнало, но аз си имам там сантимент, все пак си ми е село, но започва да се възражда, ако минаваш някога - обърни внимание, има доста частни хотели вече и то доста добри, оправят се нещата.
В този край освен Троянски манастир, може да се види в Черни осъм и един природонаучен музей с препарирани животно, страхотен е и много интересен за деца, малко по-големи от Симонка де. Има грънчарски работилници, природа, хубави ресторантчета. След Чифлик пък има една хижа Хайдушка песен, от там се качваш за Козя Стена - уникално изкачване и уникално чувство.
Самото пътуване и заобикалящата пририда по пътя доставят удояолствие, особено като минеш вече Ябланица и продължиш през Гложене, Тетевен, Рибарица, качваш прохода, Шипково и Троян, а след това на път за София минаваш през Старо село и язовир Сопот...........ееееехххххххх и това ако е през някой хубав пролетен или есене топъл ден....

Приятно изкарване и дано намерите нещо!

душка - много е готино, нали, нали, нали :)

Дори и да се откажете сега от пътуване, тука някой може да си намери маршрут от описанията.
« Последна редакция: Април 01, 2008, 23:27:52 pm от Nina »
*
« Отговор #23 -: Април 01, 2008, 23:38:01 pm »
от там се качваш за Козя Стена - уникално изкачване и уникално чувство.

охххх...як мързел ме наляга с всяка изминала година, не мож ме накара да се изкачвам, а що върхове съм изкачвала, що маршрути съм минавала...просто не мога да се позная, срам, срам :oops: :oops:

аз реших - ще пусна една нова тема, ей сега ще видите каква :wink:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #24 -: Април 01, 2008, 23:44:42 pm »
Момичета, сега виждам темата ви. Ако мога да съм ви полезва, макар че не става въпрос за Велинград. Ако решите да идете до Пампорово, БНТ има хубава станция там /от времето на Тато :lol:/, и цените са направо смешни. За външни посетители е 12лв. на човек. Има някакви екстри, но не мога да кажа със сигурност, ходила съм там преди 5-6 години. Тогава беше спокойно, тихо, приятно, а цените на храната в ресторанта бяха фантастични. Един обяд ни излезе 5 лв., което и за тогава беше супер евтино за двама души.  :D Ако решите-ще ви помогна с кеф.

Ние планираме да отидем с децата тази година, но като се постопли, че там и лятото си е хладничко.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #25 -: Април 02, 2008, 08:10:14 am »
Цвети, и ние сме навити за уикенд в Рибарица :D
колко души може да побере вилата :lol:
Като ми остане време ще ви пиша в другата тема, ние сме големи пътешественици. Има прекрасни места в България, които човек задължително трябва да види :D

edit: поправям си ж-тата :lol:
« Последна редакция: Април 02, 2008, 09:37:36 am от StefiZ »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #26 -: Април 02, 2008, 09:14:07 am »
От тази тема се роди много хубава идея и аз предлагам да я изведем отделно и да я осъществим. Идеята е колективно посещение на някой курорт - с деца, кучета и други домашни любимци. Хайде някой да я поеме, да не посочвам, че пак ще тръгнат слухове. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #27 -: Април 02, 2008, 09:38:42 am »
Мелиндо, то таковата ама, требе да е голяма база това дето ще ни побере, ноооо ще помисля :D
*
« Отговор #28 -: Април 02, 2008, 10:19:32 am »
Цвети, и ние сме навити за уикенд в Рибарица :D
колко души може да побере вилата :lol:

Абе вилата е голяма, но никога не е празна :lol: с нашата сицилианска фамилия...

Идеята за групово посещение е чууудна. Аз съм готова - куче нямам, детето ще взема, кола имам, шофьор имам - мъжа ми, така че нас ни бройте :wink: :lol: с радост бих се заела да организирам, само казвайте кога и къде, и до колко пари. За повече хора и на по-добри цени явно са разните министерски станции - може натам да се насочим. По хотелите цените са си по-солени, но навсякъде като звънях сега, ми казваха, че цените, които ми посочват са завишени заради празниците май месец.
Не знам дали няма да има някакво групово намаление, например.
И също дали искаме да е по-закътано сред гората или да е в близост/в град.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #29 -: Април 02, 2008, 10:23:28 am »
Може и с един куршум - два заека: На ДРЗ, Старозагорски минерални бани, засядаме 1-2 дена по-рано :wink:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #30 -: Април 02, 2008, 11:22:55 am »
ееее не е честно, то старозагорските минерални бани не са ми хич интересни, има няма 1000 пъти съм била там :lol: :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #31 -: Април 02, 2008, 13:08:27 pm »
искаме групово с деца, кучета и котки, даааааааааааа!

Стефке, не бъди егоистка, ние па не сме одили на бани у стара загора, айде сега.
апропо, знаете ли некакви Ягоди около Стара Загора? видях сайт тия дни - вилно селище Ягодите. чистак нови вилички, с камини и туй, онуй, басейна външен.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #32 -: Април 02, 2008, 13:21:20 pm »
ако слуешкаш, папкаш и не викаш много, ще те светна за село Ягода :wink: :lol:

да, знаем го, това е село, както и вилна зона, има минерални бани, разни балнио- лечебни бази и т.н., предполагам там са направили това селище :D
*
« Отговор #33 -: Април 02, 2008, 13:37:46 pm »
Този комплекс "Ягодите" се намира в с.Ягода - между Стара Загора и Казанлък. За самите вили нищо незнам, но  в Ягода има минерални извори.
Със Стефи сме писали едновременно  :).

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #34 -: Април 02, 2008, 13:49:25 pm »
Да, да, засядаме ние на бани, а ДРЗ сам си се подготвя, разбираш ли.
Я се дръжте сериозно, преди ДРЗ е просто невъзможно време.
Други дни измислете.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #35 -: Април 02, 2008, 16:11:08 pm »
Мели, имаш предвид непосредствено преди ДРЗ или изобщо преди средата на юни?
*
« Отговор #36 -: Април 02, 2008, 23:47:12 pm »
И ний ги знаем тези ягоди и много ги харесваме... :lol:

« Отговор #37 -: Февруари 13, 2009, 12:02:03 pm »
Момичета била съм в Априлци и е страхотно, има конна база и също така предлагат разходка около Априлци, има какво да се види понеже притежава изключителни природни красоти. Отседнахме в хотел Тихият кът Априлци, където всичко беше на ниво.. Предния ден посетихме Троян и музеят на занаятите, впечателение ни направиха многобройните стари къщи. Има доста голям избор, необходимо е само желание  :D
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 12:09:44 pm от Елфи »
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #38 -: Февруари 18, 2009, 09:43:05 am »
Мини, във Велинград бях миналата година в хотел Елбрус. Цените са разумни. Апартаментите бяха до около 80-90лв мисля. Хотелът не е съвсем лъскав, но има вътрешен басейн с минерална вода, спа процедури, фитнес, добър ресторант, стаите са прилични. Разгледай тук, има и цените: http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/ Аз лично останах доволна.