marodidi, четох, четох и въпреки че не исках да се намесвам, щото момичетата вече са ти посочили основните пропуски, накрая просто не можах да издържа.
Не мога да повярвам че си от София - четейки постингите ти оставам с впечатление, че живееш някъде вдън гори Тилилейски, където не достига НИКАКВА информация. А че имаш толкова добра приятелка, която е сред учредителите на "Зачатие" - това пък вече съвсем не е за вярване...
Просто защото момичетата, които четат и пишат тук се опитват всячески да намерят информация и откривайки нещо ценно, да го споделят с останалите.
Както и да е - дотук с лиричните отклонения.
На въпроса ти за доктор, на който можеш да имаш доверие- вече са ти написали момичетата- във форумите на Зачатие и в клуба "Проблемно забременяване" на дир-а можеш да откриеш тонове инфо на тази тема- за и против този или онзи лекар. Да питаш директно" кажете ми д-р на който могат да вярвам?" е като да молиш да те зарибят с реклама и тъй като повечето от нас са доста чувствителни вече на тази тема, няма да получиш толкова желания от теб еднозначен отговор" иди при д-р Х". Така че, преглеждаш архивите и САМА решаваш това ли е твоят доктор или не.
Второ: на въпроса за цветната снимка: отново търсиш еднозначен отговор- такъв не съществува- при всеки е индивидуално- мен например много ме боля по време на снимката и 2-3 ч след това.
Но това не значи, че и при теб ще е така.
На въпроса къде да я направиш - открий лекуващия си лекар и се консултирай с него, ако това е Твоят доктор, сигурно ще му повярваш и за това къде е най-добре да я направиш. Аз моята я правих в Първа АГ Св. София ( бившата ТИна КИркова) и смятам че подходиха професионално.
И извинявай, ако ти е прозвучало грубо това, което ти написах в началото, но за 7 г опити определено мисля, че трябваше да си сред най-знаещите тук...