0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За балнео и калолечението.
« -: Май 04, 2008, 12:40:52 pm »
Здравейте!
От скоро съм потребител на този сайт, но виждам, че тук могат да се научат доста полезни неща.
Моят въпрос е -каква е процедурата ,за да се вреди нуждаещ се до курорти за балнео и калолечение? /в предвид проблем-стерилитет/
Благодаря предварително!
Re: За балнео и калолечението.
« Отговор #1 -: Май 04, 2008, 19:15:53 pm »
Да има пари. Ако тръгнеш чрез здравната каса, може да се освободи място след около пет години и като отдеш на самата процедура и си подадеш направлението да ти кажат да изчакаш малко, защото в момента има платен пациент.... :balk_136:
*
« Отговор #2 -: Май 05, 2008, 07:59:51 am »
valeria22, не е съвсем така.Ние с мъжа ми ходихме в Кюстендил през лятото на 2005та.Аз бях на частно, а мъжа ми по НЗОК.Нямахме никакви проблеми.
*
« Отговор #3 -: Май 05, 2008, 09:26:59 am »
Здравейте!
От скоро съм потребител на този сайт, но виждам, че тук могат да се научат доста полезни неща.
Моят въпрос е -каква е процедурата ,за да се вреди нуждаещ се до курорти за балнео и калолечение? /в предвид проблем-стерилитет/
Благодаря предварително!
Има и тема за калолечението в Поморие-разгледай я!
« Отговор #4 -: Май 05, 2008, 12:16:46 pm »
valeria22, не е съвсем така.Ние с мъжа ми ходихме в Кюстендил през лятото на 2005та.Аз бях на частно, а мъжа ми по НЗОК.Нямахме никакви проблеми.

Сигурно съм така афектирана след неуспешните опити на брат ми веднъж в живота си да се възползва от здравните осигуровки, които плаща. Той има дискова херния и се опита да отиде в Поморие. Най-накрая си плати всички процедури, защото нямаше нито нерви, нито време да се разправя.