0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

villy

търся лекар варна
« -: Декември 14, 2005, 11:46:40 am »
Здравейте!
Пише една разтревожена майка. Става въпрос за дъщеря ми, която вследствие на диети разруши сериозно хормоналната си дейност и цикълът й спря.
Посещавахме известно време Каварджикова във Вега, но не съм доволна от нея и от отношението й към пациентите. Сега искам да се насоча към друг гинеколог, работещ със здравната каса, който освен, че се занимава хормонални нарушения да приеме присърце нашия проблем.
Ще съм благодарна за всяко споделено мнение.
търся лекар варна
« Отговор #1 -: Декември 14, 2005, 12:09:27 pm »
за съжаление ВИЛИ незнам дали бих могла да ти помогна,защото лекарите които аз посещавам незнам дали могат да помогнат,но би трябвало след като става въпрос за хормонален дисбаланс.пък и аз ходя в майчин дом,а моята лекарка не работи със здравната каса.там ходя при станева-за мойте проблеми и съм доволна от нея.
търся лекар варна
« Отговор #2 -: Декември 14, 2005, 14:21:33 pm »
Здравей Вили. Аз бих ти препоръчала д-р Шопова. Преглежда във Вега?, работи съсъ Здравната каса. Стар специалист, от много места са ми я препоръчвали. Аз съм доволна. Винаги е позитивно настроена.
Честно казано не съм обръщала внимание дали клиниката е Вега или Вива? , но телефона на който можете да си запишете час е 602263. Приема понеделник и петък. Нищо не пречи да пробвате.
Желая ви успех.
търся лекар варна
« Отговор #3 -: Януари 18, 2006, 17:39:06 pm »
На мен ми бяха препоръчали център,,Сирус " - дрХристозов.Но не съм ходила там.
Re: търся лекар варна
« Отговор #4 -: Януари 23, 2006, 21:20:12 pm »
Цитат на: villy
Здравейте!
Пише една разтревожена майка. Става въпрос за дъщеря ми, която вследствие на диети разруши сериозно хормоналната си дейност и цикълът й спря.
Посещавахме известно време Каварджикова във Вега, но не съм доволна от нея и от отношението й към пациентите. Сега искам да се насоча към друг гинеколог, работещ със здравната каса, който освен, че се занимава хормонални нарушения да приеме присърце нашия проблем.
Ще съм благодарна за всяко споделено мнение.

Здравей Вили,
Препоръчвам ти д-р Кирчева, тя работи със здравната каса.Можеш да я потърсиш в медицински центьр " Манус Вита" Освен добър лекар, тя е и невероятен човек.Пожелавам ти скорошно разрешаване на този проблем!!!!
*

Anonymous

търся лекар варна
« Отговор #5 -: Януари 24, 2006, 13:10:58 pm »
д-р Кирчева само по касата ли работи?кой са й приемните дни?
търся лекар варна
« Отговор #6 -: Януари 25, 2006, 20:21:13 pm »
Д-р Кирчева не работи само по здравна каса.За приемни дни не се сещам как беше, че е различно всяка седмици.Понякога е сутрин, понякога следобяд.Най-добре е да се обадите в клиниката.Тел. е 61 15 43