0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: РАЗВОДЪТ - неочакван или предопределен???
« Отговор #100 -: Април 06, 2008, 20:02:12 pm »
vikjav ужасно е това, което става с вас,но моето виждане е по-добре без мъж отколкото без деца.Все пак ти пожелажам да гледаш на нещата като труден период от вашата вразка и да се опитате да вземете правилното за вас решение.А аз продалжавам да се 4удя как има мъже,които искат една йена да се откаже от детето си заради тях и техния егоизъм.А ти би ли се отказала от детето си заради мъж?

:good_post:

« Отговор #101 -: Април 07, 2008, 09:06:16 am »
vikjav , a ти сигурна ли си, 4е този мъж те оби4а? На твое място бия дузпата на тоя нещастник и си гледам детето.

[/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #102 -: Април 07, 2008, 09:46:57 am »
:)ОХ, и аз ако бях на мястото на хилядите правещи аборт бих родила хилядите деца и бих си ги гледала докато умра от преумора ама щастлива, но не съм на тяхно място:)
Както не съм на местото и на тези момичета ,които преживяват много труден и превратен момент в живота си.
Най - лесно е да махне6 с ръка и да зарежеш някой или нещо.Много по трудно и според мен благородно е, да опиташ да запазиш и съхраниш връзката и отношенията си с партньора.Понякога решенията на половинките ни са продиктувани от страх, от егоизъм, от глупост...но кой може да ни каже какъв ще е следващия?И дали няма да е по-лошо? и защо пък трябва да се мисли за раздяла? Ама защо и да се остава с такъв човек?
Въпроси и то много трудни ще има винаги?
Най-важното според мен е да се премислят много спокойно нещата и то с помоща на партньора.не мисля, че 2,3 или 6 месеца са от жизнено важно значение за да се вземат кардинални решения.
Всеки човек греши и има слабости или под въздействие на някой или нещо променя възгледите си.
Искрено ви пожелавам да имате сили да се преборите със ситуациията в живота ви какъвто и да е изхода от нея. Бъдете смели и се усмихвайте.
« Последна редакция: Април 07, 2008, 11:03:10 am от Lisko »
« Отговор #103 -: Април 24, 2008, 22:33:19 pm »
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала тук...От заглавието ми май става ясно защо...Неочаквано ли е? Мъжът ми си има любовница. "Бившата" му изгора с която са били заедно 4 години преди ние да се срещнем. Направо съм като полята с вряла вода... Незнам какво да правя, незнам какво да мисля....Оказва се, че не успя да дойде с мен за операцията ми през Юли, защото....е бил с нея.Всеки път, когато съм командировка ( на 2 месеца по веднъж за 3 дни ) и всеки път когато отивам при майка ми той е с нея. Случайно го разбрах естествено... А сега накъде. Раздялата ли е решението? Нямам сили даже да го погледна - гади ми се всеки път като си представя, че аз лежа по болниците, а той си се е забавлявал. Днес трябваше да отида при д-р Персенска да започнем стимулацията за инвитрото, но не го направих. Мисля си, че за момента няма смисъл да го правя. Той май че излиза просто не го заслужава...С какво обаче аз заслужих така грубо да ми се изсмее в лицето и да ми заяви, че това сега било НЕЙНОТО сладко отмъщение за това, което едно време аз съм и причинила. Момичета, побърквам се! Незнам накъде! А най-лошото е, че той не иска да говорим за това.Казва ми че съм психясала от тия клиники и че го занимавам само с глупости и му преча на живота...Някой минал ли е през такъв период. Раздялата ли е решението и няма ли да съжалявам после. Вече сама започнах да се чудя дали не си внушавам.

Не си виновна нито ти, нито любовницата му. Всяка от вас двете се стреми към нещо и по някакъв начин го постига. Проблемът си е в него - ако се е стесирал от процедурите, на които се подлагаш, значи не е никакъв мъж, ако търси забравени преживявания - прав му път, ако обича нея, а не теб - пак каъв мъж е - да се крие, докато си в командировка или на процедура, ами да предприеме нещо цивилизовано.
Мила maggi4ka, не заслужаваш да те подлага на унижение. Мисля, че ще съжаляваш, ако не го изгониш още сега - дори и да се раздели със сладката отмъстителка какъв баща ще бъде след като не може да придружи жена си на операция, независимо дали я обича или не.....
Сложи началото на търсене на нов достоен мъж и  :sperm2: още сега, не отлагай нито минута повече!!!!

:bighug:
« Отговор #104 -: Април 29, 2008, 21:10:56 pm »
Здравейте момичета. Мноооого отдавна не съм писала в темета, а трябваше - нали все пак е моя. Извинявам се за което. Та така.... Топли - топли новиники около мен. Цирка приключи. Човека сега си се прибира вкъщи навреме, звъни ми по 5-6 пъти на ден, просто ей - така (което да спомена за протокола само, не беше правил мноооого време). Как стана ли? Ми, подадох си аз документи за развод, събрах си 2 чантички дрехи и отидох при моята приятелка докато си намеря квартира. ТОЙ незнам дали се уплаши, дали осъзна какво е направил, но в момента в който видя документите се промени коренно. Пъ и има и друг фактор де, госпожицата когато разбра че се развеждаме и му би шута  :balk_600: Сега всичко е по моите правила. Идва всеки път в клиниката с мен. Купува ми цветя с повод и без повод. Постоянно ми повтаря какъв глупак е бил. Въпроса е, че в момента аз самата съм много променена. Сякаш цялото му държание и внимание минава ей така покрай мен без да ме засяга. Много по - затворена съм от преди ( към него ). Не го питам нищо, не му правя никакви забевлежки, абе все едно че ми е все тая дали е до мен или не. Това донякъде помага. Естествено, не съм забравила. Дали съм простила - и аз самата незнам. В смисъл, че мисля затова, но по никакъв начин не му го показвам, а явно това много го дразни и сега по всякакви начини се опитва да ми привлече вниманието. Дали съм щастлива - честно казано, не съм сигурна, но пък ми е добре така - правя всичко което поискам, имам всичко каквото реша и не се съобразявам въобще с него. Естествено правя го нарочно, не че не ми пука съвсем. Но явно с този мъж, това е начина. И ако е така аз ще продължавам с това си държание, защото в крайна сметка, не съм се женила за да правя само сеир на хората, а и за да постигна нещо с някой в този живот. Този някой в случая естествено е съпругът ми.Реших да дам още известно време на този брак, ако потръгне  - добре, ако не - живи и здрави...

Можех да ти кажа, че много се радвам, че всичко е потръгнало при теб и да те поздравя, но няма да го направя. Ще бъда малко нетактична с риск да те разсърдя, но без никакви лоши чувства, а напротив. Защо смяташ, че е естествено постиженията ти да са свързани задължително със съпруга ти, този който те унижи и обиди в труден момент? Колко ли още трудни моменти ще имате занапред (желая ти да няма такива, но все пак...), които дори да не са свъзрзани с любовни авантюри? Все ли ще изпълняваш ролята на мъжа в семейството? И най-важното - това ли заслужаваш? За какво точно даваш време на брака си - ами то вече си е пакзало, дали този мъж е достоен да го наричаш свой съпруг, какво още искаш да видиш? Харесва ли ти тази игра - ти си затворена, той ти подарява цветя, не искаш ли да ти подарява цветя някой към когото и сърцето и душата ти са отворени и не те информира за сладките отмъщения на любовницата си? Все още има и такива мъже, но никоя от нас няма да ги открие, докато се бори с някакви загубени каузи носещи гръмкото име "съпруг", което обаче няма никакъв пълнеж или пък докато играе безсмислени игри пред съпруга, който вече се е доказал като кръгъл идиот.
Извинявай за крайното ми изявление, но понякога не трябва само да те галят по главата и да те успокояват, че всичко ще се оправи, а напротив - в такива моменти имаме нужда от отрезвителен шамар, който да ни накара да се върнем в действителността.
*
« Отговор #105 -: Април 30, 2008, 14:33:01 pm »
Подкрепям Валерия. С угворката , че все пак има хора , които наистина осъзнават грешките си и не ги повтарят.Въпросният мъж от кои е - не знам....