0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Защо се случва така?
« Отговор #20 -: Април 16, 2008, 14:22:37 pm »
от имунологичните са.Те са доста и лекар би трябвало да ти назначи показатели според проблемите при теб. Хубаво е да се изследват NK-клетки и антифосфолипидни антитела поне. Те дават доста инфо. Най-добре посети доц. Конова В Плевен. Чудесен специалист е. И много момичета тук ще ти я препоръчат.
« Отговор #21 -: Април 18, 2008, 17:50:26 pm »
Междувременно разбрах от доки,че не са ми правени имунологични, и че трябва да ги правя. В Пловдив или София/в краен случай/ къде ги правят,дали знае някой?!?
« Отговор #22 -: Април 18, 2008, 22:01:33 pm »
Според мен в София или в Плевен. Дори съм повече за Плевен. Аз правих и на двете места.
*
« Отговор #23 -: Април 19, 2008, 21:24:50 pm »
Междувременно разбрах от доки,че не са ми правени имунологични, и че трябва да ги правя. В Пловдив или София/в краен случай/ къде ги правят,дали знае някой?!?
В София правят в клиника Малинов.
Аз моите ги бях пускала от Пловдив чрез Медикус алфа.Тук взимат кръвта и я изпращат в София.
*
« Отговор #24 -: Април 19, 2008, 23:55:09 pm »
Цветинцето, аз не разбрах спермограма правили ли сте?
« Отговор #25 -: Април 21, 2008, 09:40:46 am »
mpia  в Медикус Алфа колко парички ти взеха за имунологичните изследвания и за колко време бяха готови резултатите.Защото и аз съм се ориентирала към този вариант.
*
« Отговор #26 -: Април 21, 2008, 17:58:54 pm »
190лв.-до 2 седмици идва резултата.
Последните изследвания ги пуснах на 04.04 на 15 имах резултат
« Отговор #27 -: Април 21, 2008, 23:20:34 pm »
Много ти благодаря,mpia.
Сигурно е малко по-скъпичко отколкото в София,но то ако крябва да се ходи до там,ще излезе пак същото.Още веднъж ти благодаря.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #28 -: Април 23, 2008, 15:00:12 pm »
Айде и аз да ви разкажа две приятелки- едната зор да стане- ама то не е като оназ работа когато и тогава- Ще пиша по- ясно- Една приятелка си мислеше че ще стане от първия път, но мина година и два три месеца, а другата чака цяла 1. 5 даже ако не и повече. Така че цветенце споко!

Мили дами и аз сега правя опити да зарадвам моето момиченце с братче. Тя както и всички вкъщи с нетърпение чакаме още едно малко сладко, ревливо, пикливо бебенце :D
*
« Отговор #29 -: Април 23, 2008, 18:33:37 pm »
Аз чаках 5 г. - оказа се ендометриоза, иначе всичко изглеждаше ок (изследванията и на двама ни, хидротубация - проходими тръби).
Добре че отидох при лекар с набито око, който веднага ме изпрати на лапароскопия, която от диагностична стана оперативна. Доказана ендометриоза, 6 месеца инжекции и после 6 месеца почивка. След това стана от първия месец, в който опитахме.
Резултата е в подписа ми  :D
*
« Отговор #30 -: Април 24, 2008, 10:15:34 am »
Lale, при кои лекар си ходила?
*
« Отговор #31 -: Април 24, 2008, 10:54:45 am »
Здравей SISA77!
За този дълъг период съм ходила на една камара лекари, в т.ч. и Клиниката на Щерев, но този който се усъмни за проблема ми беше Д-р Владимиров. При него реших да подавам документи за инвитро и още на първи и единствен преглед той ме насочи в правилната посока.
Лапарото ми правиха в МД Сф. - Д-р Начев.