0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Допълнително здравно осиг. в "Дженерали"
« Отговор #40 -: Октомври 18, 2008, 22:32:33 pm »
Я и аз да се оплача. Явно с тези трябва да се говори само с писма.
На мъжа ми в работата са осигурени всички и който иска е платил и за семейството си. От януари говоря с някаква дама, че съм бременна и искам да осигуря и бебето. Тя ми се смееше по телефона и ми казваше - рано е, роди и после. Някуде през лятото се оказа, че трябвало бебето да стане на месец и тогава. А когато бебето стана на месец се оказа, че пак не може, защото те били сключили някакъв договор в който пишело, че бебето, което е родено септември, трябвало да се осигури през миналия февруари. Това ако не е малоумно...
То вЕрно "Орел" си е "Орел" и ще остане "орел" докато и последния некадърник работил в Орел не се махне от там. Ама все си мислех, че поне като ти кажат нещо... ще е така.
Аз им поисках все някаква оферта за това бебе, ама се оказа, че тази оферта им отнема вече повече от седмица... то си е трудно.

Не че иначе би ми направило впечатление, ама вече 6 години работя с такива малоумници. Дошло ми е до гуша. Ама зная, че ако аз сега не се оплача, друг няма да го направи. А така не ми се занимава.

И сега понеже те отказаха да осигурят бебето аз ще взема да ходя на лекар по три пъти на ден, а вечер на психиатър. Освен това аз съм осигурена и сигурно ще мога да си направя ехоакустични емисии например, за да знам дали чувам. Нали са ми го поели. На мъжа ми са поели гинекологични изследвания, що да не иде...
Толкова мразя такива простотии, ама те си го просят.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Re: Допълнително здравно осиг. в "Дженерали"
« Отговор #41 -: Октомври 19, 2008, 09:51:56 am »
И аз имах невероятна одисея с тях. Мислех даже да си наема адвокат, обаче се отказах, покрай бебеправенето, защото нямах кой знае колко време и най-вече нерви да се занимавам с тях.
В общи линии говорят едно, после става съвсем друго. Отказват да платят и после се защитават с общите си условия, където не пише нищо по съответния казус. И въпреки това накрая ми се обадиха и ми казаха, че темата за тях е изчерпана и трябва да отида на място в Сф и там да се срещна с комисията, и те да ми обяснят защо няма да ми платят. Аз пък настоявах за писмен отговор, но уви........... Сигурно ги е страх, че ако напишат нещо, после може да се използва в съда..........
Ставаше въпрос за фактури, свързани с фоликуметрии, цветни снимки, прегледи, хидротубации... Чак не ми се припомня..........