0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Отново ЛУФ
« Отговор #20 -: Април 19, 2008, 15:48:18 pm »
Мерси за изчерпателната информация. На 24.04.08 сам на док да видим дали и колко са пораснали.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #21 -: Април 19, 2008, 17:59:10 pm »
Не трябва да се забравя, че може да има и много други причини да на се пукат фоликулите. Имаше някъде тема за фенестрацията вече. А сигурно и куп други...
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #22 -: Април 19, 2008, 22:55:14 pm »
...... клостил бегит ....... Ако то се даде на здрава жена последствията може да са много грозна гледка.
Ако аз трябваше да мина през стимулация за инвитро после вече трябваше да започвам от 0. Не зная как щеше да реагира организмът ми. А с клостилбегит е и по евтино и по щадящо.
Какво имаш предвид? Предстои ми да пия. А защо казваш "от 0"?
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #23 -: Април 19, 2008, 23:20:50 pm »
Не съм сигурна, че организмът ми ще се държи по същия начин след такава силна стимулация каквато е за ин витро.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #24 -: Април 19, 2008, 23:26:10 pm »
Не разбрах. Но аз още не съм запозната с ин витрото и предхождащите го неща. Въпреки, че май натам отивам. Вероятно първо обаче, ще пия клостил. Ще видя след 2 месеца какво ще каже док. Сега пия регулон.
« Отговор #25 -: Април 20, 2008, 01:01:13 am »
Така е, и на мен една лекарка ми предписа клостилбегит от 5 до 9 ден по една таблетка, и се радвам че не я послушах, защото се оказа че фоликулите ми не се пукат и без клостилбегит. Да не говорим, че той е противопоказен при ендометриоза. Сега цикълът ми се следи непрекъснато, и се преценява какво да взимам ден за ден. Миналият месец го оставихме да си протече без намеса, но се оказа че не е било добра идея. Сега ще слагаме прегнил, и дано всичко е наред.
Да ти е живо и здраво детенцето, Тамара. Радвам се, че нещата са протекли добре. Знам, че много бебета са родени благодарение на това лекарство, и много ще се раждат. Както ти каза, само да се предписва и използва правилно.