0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

гъбички ...
« -: Юни 18, 2008, 12:03:15 pm »
Имам проблем с гъбички и бебеправя.Използвам Ginodaktarin , в упътването пише , че докторът , който ги изписва преценява дали може или не .Моят смята , че не е проблем при една евентуална бременност да се слагат вагинално .
Но аз се чудя има ли и други бебеправещи , които да са използвали или използват тези свещички ?!?
Благодаря Ви!
Re: гъбички ...
« Отговор #1 -: Юни 18, 2008, 12:09:02 pm »
 Чела съм , че до трети месец не е хубаво да се лекуват гъбичките.При бебеправене незнам и аз се чудех същото в момента.
 От 16 ден слагам 2х2 Утрогестан, но имам съмнение за гъбички и гаден сърбеж. Моя въпрос е мога ли наред с Утрогестана да сложа и Капсула Лактофем, за да облекча малко трагичното положение?
« Отговор #2 -: Юни 18, 2008, 17:19:13 pm »
Хубаво е да се излекуват гъбичките и тогава да се прави бебе.Макар,че има случай в които и с тях става
« Отговор #3 -: Юни 18, 2008, 17:26:32 pm »
Доктора ми каза , че не е проблем или спънка за едно евентуално забременяване !
Ами ако са хронични и нямат излекуване ... не знам , моля и други мнения !
« Отговор #4 -: Юни 18, 2008, 17:49:09 pm »
Щом доктора е казал,значи няма проблем :wink:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #5 -: Юни 18, 2008, 17:56:24 pm »
По принцип самите гъбички не пречат на забременяване и най-хубавото им е, че не водят до никакви увреждания като другите бактерии.
Друг е въпросът колко е неприятно като ги имаш и до колко можеш да се отпуснеш и да правиш спокойно любов и бебче :(
Аз съм с хронични от толкова години, които само с хомeопатия излекувах, но от опит знам, че само се притеснявах и ми беше некомфортно и така и не успях да се отпусна и да спра да мисля за тях и за гадните сърбежи :x
Дано при теб минат бързо!
Не се притеснявай за този месец - работете си и чак когато ти дойде ( дано да не ти :)) тогава ще почнеш да пиеш лекарства и да слагаш глобули след като ти свърши и преди слeдващата ову.
Прегръщам те и ти желая успех!
« Последна редакция: Юни 18, 2008, 19:43:52 pm от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #6 -: Юни 18, 2008, 19:25:45 pm »
И аz бих постъпила като naskomimi, стига сърбежа да не е непоносим. Но като ти дойде иzчакай да ти свърШи и тогава zапочвай с глобулите.
« Отговор #7 -: Юни 18, 2008, 21:12:03 pm »
 Говорих с док. за моя проблем - решението е утрогестан 2х2 през устата.Каза да изпия 1т. Мукомакс,ако толкова ме дразни,нищо , че е след ову,а Лактофем да слагам вагинално.Той не пречел при опитите.