Понеже отчаяно исках второ дете (на 34 съм), няма как да не пиша как стана при мен, за да насърча кандидат-мамите! Имах много тежък спонтанен аборт в края на 5 месец през 2-та бременност. Казаха ми, че може би няма да имам деца. Около една година правехме неуспешни опити с настоящия татко и все не и не. Тестове, сълзи...На всичкото отгоре взе да ми спира цикъла. Казаха ми,че имам ниско съдържание на хормоните и съм застрашена от ранна менупауза. Учителка съм и работата ми е кошмар. Като се върна, събота и неделя, все над тетрадки, таблици, доклади (директорката ни е повече от амбициозна и все има нещо за писане). Писна ми и си взех един месец неплатен отпуск. Тогава работех в магазин за хранителни стоки (вдигах тежко) и колкото и смешно да ви звучи, ходехме с таткото да помагаме на наши близки на нивата (дваж по-тежка работа). Вечер - купони. Не мислех нито за даскалнъка, нито за забременяване. Физическата работа ми се стори като нескончаемо веселие, за разлика от умствената. И не щеш ли - закъсня ми. И друг път се беше случвало. "Шефката" на земеделието ми забрани да извършвам по-тежките дейности. Аз изтъквах факта, че от една година не мога да забраменея, пък точно сега ли, та и вечер с тези купони(не изключващи и алкохол)...СЛАВА НА БОГА, РОДИХ МОЯТА РАДИНКА - ЖИВА И ЗДРАВА!!!