0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много мътна урина
« -: Април 11, 2008, 23:25:31 pm »
  Момичета преди малко си направих теста за овулация и страшно се притесних,защото урината ми е много мътна.Прилича все едно на изцеден лимон,но дори по-мътна.Много ме боли от дясната страна и си мислех,че е от фоликула(овулацията ми трябва да е след 2 дни),но болката се усили много и отива отзад към кръста.Дори ме боли като дишам.По принцип понякога ме понаболяват бъбреците,а скоро като си пусках урина за изследвания имаше песъчинки.Някой знае ли дали може да е от бъбреците,или това е симптом на нещо друго.Скоро мъжът ми направи бъбречна криза ,но урината му беше оранжева,което знам,че е нормално при такова нещо.Не ми се е случвало досега.А и тези болки в бъбреците които имам периодично ме тревожат,не знам дали трябва да обърна сериозно внимание на това!?Засега изследванията не са показили нищо кой знае какво за притеснение.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Много мътна урина
« Отговор #1 -: Април 11, 2008, 23:45:29 pm »
отиди утре да пуснеш едно изследване на урина - ОХИ (общо химическо изследване) и седимент.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Април 11, 2008, 23:51:58 pm »
  И аз това си мислех да направя,но не знаех какво точно да изследвам.Благодаря jam  :P ! Сега болката се разпростря по целия корем.Усещам тежест и едновременно срязваща болка.
*
« Отговор #3 -: Април 11, 2008, 23:56:27 pm »
 peroshinka, ако болката наистина е силна и особено ако вдигнеш температура отиди до някой спешен кабинет. Ако си в София ти препоръчвам Пирогов. Специално аз като ходих ме прегледаха веднага, сравнително любезно и без да ми вземат един лев за прегледа, въпреки че отидох без направление.
 То само по описание едва ли може нещо да се предположи, но апендисит си е една възможност. :(
« Последна редакция: Април 12, 2008, 00:00:52 am от Lan »
« Отговор #4 -: Април 12, 2008, 00:08:58 am »
  Не ,нямам температура за щастие.Болката е силна,но се издържа,а и съм сама.Не ми се ще да излизам посред нощите.Утре сутринта ще отида да дам урина.
*
« Отговор #5 -: Април 12, 2008, 00:21:09 am »
Ако и утре продължава да те боли си пусни и кръв,защото наистина може да апендисит.
« Отговор #6 -: Април 12, 2008, 00:33:47 am »
 Мътна урина обикновено има при инфекция на пикочните пътища. А за болката не пии нищо без да те е видял лекар - обезболяващите могат да прикрият проблема- и ако продължава наистина отиди на лекар колкото може по-скоро

*
« Отговор #7 -: Април 12, 2008, 02:06:48 am »
Перошинке, и аз имах подобна случка наскоро и доста се бях притеснила. В началото урината в чашката беше мътна, а после се утаи, а иначе нищо не ме болеше, даже много добре си се чувствах. На следващия ден обаче пак си беше прозрачна и напълно нормална. Оказа се, че можело да помътнее и от храната, ако си яла повечко месо примерно, така че не се шашкай излишно  :wink: Иди на доктор за по-сигурно, най-вече защото имаш и болки, но може едното да няма нищо общо с другото. Стискам палци утре всичко да е минало както стана при мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #8 -: Април 12, 2008, 15:22:12 pm »
Ако си прекалила с месото и въобще с по-високо белтъчни храни може и да е от тях. Дори урината може да изглежда като "на парцалчета".
Но болката е обезпокоителна.
Дано не e нещо сериозно! :wink:
« Отговор #9 -: Април 12, 2008, 15:44:20 pm »
  Направих си изследванията -пак песачинки,но не било нищо притеснително.Това ми казаха в лабораторията.  :P