0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Гинеколог-Бургас
« -: Март 25, 2008, 20:00:12 pm »
    Здравейте момичета!Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог от Бургас.
            Благодаря Ви.
Re: Гинеколог-Бургас
« Отговор #1 -: Март 25, 2008, 20:41:08 pm »
В Бургас е малко трудно да намериш това което търсиш.
Опитай  все пак при д-р Калчева...има добра апаратура.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #2 -: Март 25, 2008, 21:22:58 pm »
Горещо препоръ4вам доктор Кал4ева.За мен тя е най-добрата в Бургас.За съжаление не работи с нито една болница а само в 4астният си кабинет.Записвания за 4ас става само в 4етвъртък ,а телефона за записвания е 840808.Ходила съм по доста,но съм най-доволна от нея.Страхотен професионалист и също така има най-добрата апаратура
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #3 -: Март 26, 2008, 10:26:16 am »
   Благодаря Ви момичета за барзия отговор.А каде се намира кабинета й?/предполагам също,4е не работи със здравната каса/
*

petq74

• 373
« Отговор #4 -: Март 26, 2008, 10:29:31 am »
Кабинета се намира до пожарната.Нямам представа дали работи със здравната каса,но когато се обадиш на телефона можеш да попиташ.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #5 -: Март 26, 2008, 10:32:58 am »
hrisi76 ,
Не работи със ЗК.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #6 -: Март 26, 2008, 11:59:13 am »
             Благодря Ви още веднъж! :balk_104:
*
« Отговор #7 -: Март 26, 2008, 15:16:49 pm »
Аз бих препоръчала Сияна Драгнева.Не знам дали работи със ЗК.

Поддържам мнението, че в Бургас добрите лекари са дефицит/да не кажа,че няма/.Ако имаш възможност, бягай някъде другаде.
*

petq74

• 373
« Отговор #8 -: Март 26, 2008, 16:02:54 pm »
Цитат
Аз бих препоръчала Сияна Драгнева.
Да и тя е добра лекарка,но пък няма добра апаратура.Ходила съм и при нея ако искаш мога да ти дам и неиния телефон
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*
« Отговор #9 -: Март 26, 2008, 16:23:04 pm »
Ако става въпрос за стерилитет - такива лекари в Бургас няма!

Като добър гинеколог бих препоръчала д-р Мърмърова.
Много внимателна, обяснява всичко и има добра апаратура.
Работи със Здравна каса.

Имам нейни координати, ако те интересува пиши на лични.
« Отговор #10 -: Април 03, 2008, 14:12:01 pm »
И аз ходя при д-р Мърмърова поне от 4 години. Много съм доволна от нея, от вниманието й. Дали на някой е следила бременността, дайте мнение. Аз съм я посещавала за профилактични прегледи, цитонамазка, микробиология и т.н. Благодаря предварително!
*
« Отговор #11 -: Април 03, 2008, 22:03:11 pm »
Аз съм много доволна от нея и като лекар и като човек, но единственината причина да не ми следи бременността е, че не влиза в родилна зала.
За мен водещо беше, лекарят, който ме следи да може и да ме изроди.

Иначе, мисля, че е много добър избор! :)
*
« Отговор #12 -: Април 09, 2008, 12:39:50 pm »
Виждам, че темичката е отдавна, но все пак да споделя моя опит с лекарите - гин. в Б-с.
За доктор Калчева съм съгласна - има добра техника, но лошото е че ако не си от постоянните и пациенти отношениет ои е доста пренебрежително.Изключително доволна останах от Д-р Парушева, който работи с Калчева - много внимателна.
За д-р Драгнева, нямам думи да опиша възмущението си от тази жена- искаше да ме кюртира без нужда, ей така го реши за две минути гледане на скапания си видеозон!
Това е лично мнение, не искам да ангажирам никой,виждам, че има и доволни, не го отричам.
Както е казала Гали, в Б-с добри гин. за стерилитет - НЯМА! Калчева се опитва да прави нещ ов тази насока, ама има още хляб да яде!
Доволна съм от д-р Ковачева при която и родих!
*
« Отговор #13 -: Април 09, 2008, 12:41:08 pm »
Виждам, че темичката е отдавна, но все пак да споделя моя опит с лекарите - гин. в Б-с.
За доктор Калчева съм съгласна - има добра техника, но лошото е че ако не си от постоянните и пациенти отношениет ои е доста пренебрежително.Изключително доволна останах от Д-р Парушева, който работи с Калчева - много внимателна.
За д-р Драгнева, нямам думи да опиша възмущението си от тази жена- искаше да ме кюртира без нужда, ей така го реши за две минути гледане на скапания си видеозон!
Това е лично мнение, не искам да ангажирам никой,виждам, че има и доволни, не го отричам.
Както е казала Гали, в Б-с добри гин. за стерилитет - НЯМА! Калчева се опитва да прави нещ ов тази насока, ама има още хляб да яде!
Доволна съм от д-р Ковачева при която и родих!