Здравейте и от мен!Аз чак сега успях да стигна да пиша.Днес отидох при една лекарка,която беше много любезна и също така любезно ми взе парите,но се надявам да не е като предишния лекар.Направи ми цитуна маска и ще чакам резултатите.Днес иначе нямам никакво зацапване, но тя ми каза,че имам течение и ми предписа глобули,които да си поставям.От прегледа установи,че яйчниците ми и двата са уголемени и променени в следствие на поликистоза (което да си призная звучи стряскащо,но не зная какви могат да бъдат последствията.Каза ми да изчакам да ми дойде и след като ми свърши да отида пак да види как са ми яйчниците и ако отново са в същото състояние да ми предпише някакви лекарства.От листчето,което ми даде и от това,което мога да разбера от написаното е следното:матка с размери Т50 П3-35 ,М-73.Имам множество фуликули с размери от 0 до 16мм, което май означава ,че не са подходящи за спукване или за овулация,но това са си само мои дагатки.Не зная какво означава това,което ви написах така че ,ако някой знае МОЛЯ да ми преведе.
anjela80 а ти имаш ли още зацапване?Не го мисли и отивай бързо на лекар и после да пишеш. За сега е това anjela80