0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Къде се продава БТ термометър?
« Отговор #20 -: Април 03, 2008, 11:08:24 am »
Цитат на: skarida5
всъщност, моят дигитален термометър мери до 1 десета.
представям си че БТ термометрите са специално създадени и тествани за точност, която позволява да се види 'тенденцията' дори и разликите да са минимални. освен това имат и други удобства - например държат се по-малко време и издават звук като са готови (това е чудесно ако заспиваш с термометъра в устата като мен) и запаметяват последната температура, в случай че не запишеш веднага и я забравиш.
да, ще ме направи щастлива и спокойна да знам че ползвам термометър който е специално за тази цел и ми осигурява необходимата точност и удобство - не виждам защо трябва да се примирявам с по-малко

Хмммм,
Моят термометър е точно такъв и не пише че е специално за БТ.
Ама като се замисля малко, не са ли всички дигитални термометри такива ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #21 -: Април 03, 2008, 11:28:28 am »
..БТ термометърът е различен с това че мери до 2 десети от градуса..

аз искам да добавя нещо от чисто математическа гледна точка :
36,2 се чете 36 градуса и две десети!!!!това го засича и живачен термометър :wink:
ако те интересуват стойности от типа 36,95 се четат -36 градуса,девет десети и пет хилядни ...т.е. от това,което аз разбирам те интересуват термометри,които отчитат и хилядните..,но наистина се чудя защо?разликата е минимална и както вече са ти казали е по-важен общият изглед на графиката..,а не дали днес БТ е 36,4 /или 34,42/..няма да се отрази кой знае колко!!!
разбира се имаш право да търсиш такива,щом смяташ,че ще ти е по-лесно разчитането на графикат след това!!УСПЕХ
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #22 -: Април 04, 2008, 15:17:06 pm »
Моето мнение е, че ще си най-спокойна с живачен термометър, мисля, че за тази цел  са по - удачни. Имам и от двата модела в къщи и за детето ползвам дигиталния, но при отчитане на БТ съм се доверила изцяло на живачния. Който и да вземеш избираш ти, само да има краен резултат. УСПЕХ и на теб и на мен и на всички, които искат да видят двете чертички. :bbt:

Моята енергия за живот!