Аз пък категорично НЕ ти препоръчвам Олимед!!!!
Така или иначе здравната каса в БГ е с невероятно тъпа схема!!!! и при всички полойения ще имаш бая мотане! Гениколог, работещ със ЗК, мога да ти препоръчам - Др. Евгения Георгиева, не се сещам обаче как се казва улицата на която се намира. Малка уличка диагонално срещу Пикадили Чаталджа. Потърси в нета адрес и телефон. Аз ходих при нея - направихме всички необходими изследвания, имаше правилна стратегия по отношение на моя стерилитет, прати мъжа ми на спермограма, проведе ми адекватно лечение на повишения пролактин, които имах.... И когато бях готова с целия пакет изследвания и пеминало успешно хормонално лечение, отидох в АГ-то. Така че тя ми спести доста разходи.
От там нататък обаче, пак става едно замотване. Ако те ти назначават изследвания, мисля че трябва да отидеш при личната и тя да ти ги пусне. Но и за гинеколог пак трябжа постоянно да ходиш за направления.
Ин витро центъра в АГ-то прави инвитро по Здравна каса, но инсеминациите навсякъде се заплащат.
Това е с което мога да помогна аз, ако някои знае повече за АГ-Варна да допълва.