0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля помогнете!!
« -: Март 27, 2008, 18:43:56 pm »
Здравейте!
Може да си помислите, че въпроса ми е нелеп, но въпреки това не се притеснявам да попитам.
Чували ли сте някой да е забременял по време на прием на противозачатъчни? Ако е възможно да се забременее през този период приемът на противозачатъчните ще навреди ли на плода.
Моля ви за мен е важно да ми отговорите, понеже се съмнявам, че съм бременна, а продължавам с хапчетата докато свърши блистера. Не искам да му навредя на бебчо!

*
Re: Моля помогнете!!
« Отговор #1 -: Март 27, 2008, 18:49:56 pm »
Здравей :DПо какво съдиш,че си бременна?И ако наистина имаш такива съмнения,защо не пуснеш кръвен тест?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Март 27, 2008, 18:57:11 pm »
Иам такива случаи, да.
Дали ще увредят противозачатъчните  плода е най-добре да попиташ гинеколога си. Той най-добре знае, а и също какви противозачатъчни ти е изписал.
Аз познавам такава жена, която обаче направи мисед.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #3 -: Март 27, 2008, 19:01:42 pm »
А какво е мисед?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #4 -: Март 27, 2008, 19:09:58 pm »
Спонтанен аборт. Плодът умира в матката, но не се изхвърля, тогава се говори за задържан аборт (missed abortion).
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #5 -: Март 27, 2008, 19:15:00 pm »
А какво е мисед?
Внезапно спиране на сърдечната дейност на ембриона или изобщо непоявата на сърдечна дейност.
« Отговор #6 -: Март 27, 2008, 19:56:04 pm »
Не сьм чувала,но пак те са 99% сигорност което значи има 1%вероятнот,която е доста малка но все пак има.Така че по добре си направи тест и защо така мислиш,симптоми ли имаш?
http:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #7 -: Март 28, 2008, 13:16:41 pm »
куха торбичка, също някой го наричат и той задължително трябва де се извади, но мимиче бързай към лекар може да си направиш големи проблеми!!!! 8O :o :(А, може и да няма нищо, дано да е това! :D