0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дуфастон,БТ и зацапване!
« -: Март 20, 2008, 15:49:15 pm »
Момичета,пускам тази тема за да получа отговори на въпросите които ми се въртят от 2-3 дни в главата и не ми дават мира.
От три дни съм със зацапване,което на моменти спира после пак се появява.Днес ми е 31 ден от МЦ и 17 ден от инсето.Пия дуфастон и фолиева.Днес БТ падна на 36,7 и вече започвам да се притеснявам.
Питам ви може ли дуфастона да пречи на неидването на цикъла и дали трябва да го спра/доки ми каза да го спра като ми дойде/?И имам ли някаква надежда с тази ниска БТ/можете да ми разгледате графиката/?
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Re: Дуфастон,БТ и зацапване!
« Отговор #1 -: Март 20, 2008, 15:59:45 pm »
Джина,дуфастона не ти забавя цикъла,а го регулира!Дуфастон се пие също и за по-лесно имплантиране на ембрионТака че аз мисля,че не трябва да го спираш!Видях ти графиката и мисля,че няма за какво да се тревожиш!Но аз много не разбирам от графики!Съжалявам,че не мога да ти кажа повече!Стискам палци всичко да е минало успешно и ти пожелавам от все сърце това,което всички искаме! :crossfingers:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #2 -: Март 20, 2008, 16:48:09 pm »
Джина,дуфастона не ти забавя цикъла,а го регулира!Дуфастон се пие също и за по-лесно имплантиране на ембрионТака че аз мисля,че не трябва да го спираш!Видях ти графиката и мисля,че няма за какво да се тревожиш!Но аз много не разбирам от графики!Съжалявам,че не мога да ти кажа повече!Стискам палци всичко да е минало успешно и ти пожелавам от все сърце това,което всички искаме! :crossfingers:
Аз не бих повярвала на това!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #3 -: Март 20, 2008, 16:57:22 pm »
Аз не бих повярвала на това!
Добре,тогава какво е твоето мнение?
*
« Отговор #4 -: Март 20, 2008, 17:58:51 pm »
Джина,аз съм в същото положение като теб от 3 дена, само дето на мен днес си ми протече след седмично закъснение.Днес съм звъняла на док и той ми каза зацапването да не го броя за МЦ.и че закъснението е възможно да се дължи на лекарствата.За температурата незнам, преди два дена ми беше 37.4 а днес 37. Джина защо не си направиш един кръвен тест ? Успех!
« Последна редакция: Март 20, 2008, 18:00:33 pm от tanj74 »
*
« Отговор #5 -: Март 20, 2008, 18:02:18 pm »
Оф и аз не знам вече.Може би ако до утре е такова положението ще си пусна един кръвен.Благодаря ви! :DНо не смея да спра дуфастона,ей това ми е питанката!?
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #6 -: Март 20, 2008, 18:15:36 pm »
Едно е сигурно- НЕ трябва да спираш дуфастона докато не ти дойде НАПЪЛНО.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #7 -: Март 20, 2008, 19:07:25 pm »
Съгласна съм!Щом така ти е изписан значи такава е схемата!Знаеш,че дуфастон се пие по различни схеми,защото се изписва за различни неща!Пожелавам ти успех!
« Отговор #8 -: Март 20, 2008, 22:31:12 pm »
Момичета,пускам тази тема за да получа отговори на въпросите които ми се въртят от 2-3 дни в главата и не ми дават мира.
От три дни съм със зацапване,което на моменти спира после пак се появява.Днес ми е 31 ден от МЦ и 17 ден от инсето.Пия дуфастон и фолиева.Днес БТ падна на 36,7 и вече започвам да се притеснявам.
Питам ви може ли дуфастона да пречи на неидването на цикъла и дали трябва да го спра/доки ми каза да го спра като ми дойде/?И имам ли някаква надежда с тази ниска БТ/можете да ми разгледате графиката/?

Много съжалявам да ти го кажа, не знам дали съм най-големия песимист или реалист .., но ще ти дойде тия дни. Разглеждах ти графиката и смятам, че при тази БТ няма на какво да се надяваш. Засега.

Хубавата новина е, че закъснението не е от Дуфастона. Имаш големи шансове в следващите цикли!!!
*
« Отговор #9 -: Март 20, 2008, 23:33:14 pm »
Благодаря ти Вазарели,но ми е интересно да разбера,какво имаш предвид с това за закъснението,че не е от дуфастона и че имам шанс в другите цикли? :D