0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
Здравейте, момичета.Моля кажете след прием на клостилбегит кога настъпва менструация.Аз съм с 26-27 дневен цикъл, днес е 30-я ми ден и започвам да се притеснявам.Правих си тест-отрицателен е.До сега вземах дуфастон, т.к. съм с адски нередовен цикъл.Този месец обаче започнах клостилбегит и според док. овулация не съм имала.На какво се дължи това закъснение.Моля ви за вашето мнение.Благодаря!

*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
Re: До момичетата приемали клостилбегит
« Отговор #1 -: Март 15, 2008, 13:08:19 pm »
След първия прием на клостилбегит така и не ми дойде повече  :D. Не съм пила дуфастон, но мисля че от него ти закъснява, а и закъснението е само 3 дни не мисля че е нещо тревожно като се има впредвид че цикъла ти е нередовен. Тук можем само да гадаем какво е положението при теб, най-добре док. да те види.
Пожелавам ти успех  :).

*
« Отговор #2 -: Март 15, 2008, 16:07:48 pm »
Аз също съм с много нередовен цикъл. Но когато съм на клостил цикълът или ми е точен на датата, или ми идва ден-два по-рано, никога не ми е закъснявал, ако няма бременност.
« Отговор #3 -: Март 15, 2008, 16:47:52 pm »
Аз не мисля,че приема на кл.бегит има общо с това кога ще ти дойде цикъла. След първия курс ми дойде на 46тия, а след втория - на 36ти ден,а след третия повече не ми дойде   :) Само не се шашкай и попитай док дали да вземаш дуфастон. Успех!
*
« Отговор #4 -: Март 16, 2008, 08:14:19 am »
Здравей :D
При мен след приема на Клостилбегит нямаше никаква разлика от преди,т.е. цикъла си ми дойде когато трябваше.Но при положение,че си спряла Дуфастона и не ти е дошло,според мен би трябвало да си направиш кръвен тест или да идеш на лекар.Все пак не се знае,може и да си имала късна овулация и затова да ти закъснява.Успех!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #5 -: Март 16, 2008, 10:33:09 am »
Отново съм аз.Може би не съм се изразила првилно и сега ще уточня.С нередовен цикъл съм от самото начало.От 6 месеца приемах дуфастон и от него винаги ми идваше на 26-27 ден.Този месец започнах прием на клостилбегит от 5 до 9 ден.Бях на преглед на 13 ден и док каза че няма фоликул и следоватлно овулация няма и каза да не пия дуфастон тоя месец.Не пия клостилбегит за първи път.Август месец започнах първи прием на това лекарство.Тогава ми дойде на 29 ден, следващите два месеца го вземах заедно с дуфастон.Цикълът ми идваше на 26-27 ден, а след този тримесечн курс продължих само с дуфастона.И така дуфастон тоя месец на съм пила и очаквах червената гостенка да ме посети на 29 ден, но вече е 31 , а от нея няма вести.Големи надежди имам и същевременно съм много притеснена.С 2 извънматочни бременности съм и с една тръба.Силно желая тоя път всичко да е наред, но и тази сутрин тестът ми е отрицателен :(.Благодаря за мнението ви.И аз се замислям за кръвен тест, но ще изчакам още няколко дни.Ще направя още един уринен и ще направя и кръвен.Лек ден ви желая.

« Отговор #6 -: Март 16, 2008, 12:07:29 pm »
Ако е нямало фоликул този месец, надеждите ти май са напразни :(. Няма как да е станала бременност при липса на фоликул, респективно яйцеклетка. А за закъснението нямам идея на какво се дължи. Може би дуфастона е помагал в предишните цикли да се регулират нещата. Успех!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #7 -: Март 16, 2008, 19:03:39 pm »
Ами закъснението може да се дължи и на липсата на овулация.
Сигурно 1000 пъти съм го писала вече, ама хайде пак. Аз на твое място бих пила дуфастон 3*1 таблетка - така 10 хапчета. Ако има бременност дуфастонът не вреди, а помага. Ако няма бременност, няма и овулация дуфастнът ще помогне за лигавицата и ще ти дойде по-бързо (за 10-тина дни). Ама не е зле преди това да минеш през доктора.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.