0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кога да пусна хормоните
« -: Март 12, 2008, 09:09:53 am »
Момичета, този месец трябва да пусна ЛХ, ФСХ и Е2 на 2-5 ден, но се чудя днешното зацапване да го броя ли като първи ден или да изчакам съсвсем ясно да ми дойде? Вземам Дуфастон и друг път като го спра след 4-5 дни ми идва, а сега малко закъснява. Днес е 7 ден от спирането му. Та какво да правя? Дайте ми съвет
Re: кога да пусна хормоните
« Отговор #1 -: Март 12, 2008, 09:47:21 am »
Брой го като първи ден...
А хормоните на 3-ия ги пусни.
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #2 -: Март 12, 2008, 09:55:01 am »
Зацапване не се брой като първи ден. Първи ден е, когато вече има кървене. Питала съм много лекари и всички са единодуШни. Някои дори каzват, че първи ден не е дори, ако ми дойде следобед.
« Отговор #3 -: Март 12, 2008, 10:00:10 am »
Съгласна съм с mile07
« Отговор #4 -: Март 12, 2008, 11:00:18 am »
Изчакай да стане истинско кървене. В края на краищата е все едно дали хормоните са на 3 или 4 ден.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #5 -: Март 12, 2008, 20:13:15 pm »
момичета-д-р Владимиров ми каза да отида на 3 ден от цикъла -сега разбирам че ще да е за хормони-разбрах  след питане  тук,че няма значение дали е на гладно ,но дали има други фактори , с които да се съобразя-от провинцията съм и ме чака ранно ставане и доста път-влияе ли това

« Отговор #6 -: Март 12, 2008, 20:51:10 pm »
За Пролактина не трябваше да се докосват гърдите 24 ч., но само това се сещам в момента. В други теми има доста изписано за хормоните.
« Отговор #7 -: Март 13, 2008, 18:30:14 pm »
Днес вече ми дойде. но се чудя утре ли да пусна хормоните или в понеделник/в събота тук лаборатория не работи/. Объркавам се как да ги броя - на 11 и 12 зацапване, днес 13 кървене. Утре ако ги пусна да не е рано? Притеснявам се че в понеделник пък ще е късно. Та по-добре по-рано или по-късно, или да броя и дните със зацапване и да не се притеснявам като ги пусна утре?
« Отговор #8 -: Март 14, 2008, 10:07:14 am »
Най-добре се посъветвай с Док.