0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Търся селен на GNC
« -: Март 01, 2008, 23:18:41 pm »
Момичета отново съм с молба, направо вече ми иде да се гръмна.
Правих си изследвания на щит.жлеза и антитела и положението не е никак добро.
Трябва да приемам и селен, но на Валмарк и Цефасел ми излизат ужасна цифра. Предлага се от скоро на Бг пазара, американският селен на фирма GNC, който е значително по евтин от изброените по горе. Оказа се, че в бургаските аптеки (повечето)не са и чували, а останалите вдигат рамене и нямат идея кога ще имат в наличност. Молбата ми е, като ходите по аптеките и се сетите, погледнете дали има селен на тази фирма и ако не ви затруднява пратете с куриер. Ще съм ви благодарна и задължена, благодаря ви.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
Re: Търся селен на GNC
« Отговор #1 -: Март 02, 2008, 00:09:42 am »
Наде защо не опиташ да си поръчаш по Интернет ето от тук:
http://store.yahoo.com/herbal-remedies-usa/41081.html
излиза значително по евтино ососбено,ако си вземеш повече кутийки и се комбинираш с някого.
Аз пия от него от преди да забременея,цяла бременност и сега и съм много доволна.Доколкото зная от манхатънчето и д-р Тодорова него препоръчва.
Късмет!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Март 02, 2008, 10:54:04 am »
вчера загледах в една аптека на красно село някъв нов селен от 100 мкг в сиво шишенце. тва ли е. струваше към 8 лв но не видях количеството. ако е това казвай да ти пратя
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #3 -: Март 02, 2008, 12:24:04 pm »
  Здравей,

Аз ползвам такъв Селен на тази фирма. Понеже при нас аптеките работят със 17% отстъпка излиза около 5,50лв. Ако искаш няма проблем да ти изпратя.  :D

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
« Отговор #4 -: Март 02, 2008, 15:20:09 pm »
Благодаря ви ванче,лили , asss

Да в сив флакон е пише, Selenium 100 mcg. Нямам предпочитания, коя от вас да ми ги изпрати, на която й е по удобно и не чак толкова ангажиращо. Радвам се, че бързо се отзовахте, поне 5 опаковки мисля да взема.
Подробностите на ЛС.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #5 -: Март 02, 2008, 19:50:02 pm »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #6 -: Март 02, 2008, 20:26:14 pm »
GNC имат фирмен магазин в София, до НДК (ъгъла на Скобелев и НДК). Най-добре потърси контакт с тях. Много добре зареден е и вероятно имат този продукт.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #7 -: Март 05, 2008, 11:03:39 am »
Ходих тази сутрин до фирменият магазин на GNC, обаче нямаше селен. Казаха, че този месец няма да зареждат, евентуално другия. Наистина имаше богат асортимент, но момичето каза, че селена поради голямо търсене свършвал бързо. Имаше фолиева киселина на добра цена мисля, 100 табл. с необходимата дневна доза беше към 6лв. без малко, но не беше от тази мета, която аз ползвам. Сутрин работи от 10 ч., ако е полезно за някой!!!

*
« Отговор #8 -: Март 09, 2008, 14:58:26 pm »
Повдигам пак темата, тъй като се оказа че е изчерпано количеството селен, който щеше asss да купи и изпрати.
Сега се обръщам с молба, който се сети да провери дали е наличен, там където са го открили и го има все още.
Принципно ще си го пия доста дълго време, така че за начало ми трябват 5 опаковки.
Ако се наложи, ще събирам по едно, по две опаковки, ама какво да се прави живеем в БГ, а аз в Бургас  :(

*

лили

• 2151
« Отговор #9 -: Март 09, 2008, 20:04:14 pm »
ще видя утре при мене. кажи само цена ок 8 лв устройва ли те за да ти взема направо ако има. 5 бр, нали
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #10 -: Март 09, 2008, 20:12:32 pm »
Наде, какви са ти резултатите? TSH, TAT, MAT?
*
« Отговор #11 -: Март 09, 2008, 22:21:17 pm »
Благодаря ти лили, цената е добра, но за сега виж за 2-3 опаковки, тъй като  mini е намерила 2 с переспектива да станат 3.
Момичета много ви благодаря за съдействието  :bighug:

Дони при мен абсолютно винаги ТСХ-то е било в норма, само веднъж имах резултат 0.1 ама това беше към края на бремеността ми. Жлезата е леко увеличена, но аз имам абсолютно всички симптоми за проблем с щит.жлеза и се чувствам зле.
В момента
ТСХ - 2.18
Аnti-Tg /ТАТ/ 442.5
Anti-TPO/MAT/ 558.0

*

kiara

• 1449
« Отговор #12 -: Март 11, 2008, 12:42:33 pm »
Вчера ходих в аптеката на Красно село, за която Лили каза, че е видяла от този селен, но нямаше. Казаха ми към края на седмицата да проверя пак.

*
« Отговор #13 -: Март 11, 2008, 13:28:01 pm »
Аз чак сега видях темата ти :oops: Ще проверя в аптеката, където го купувам и ще ти взема ако искаш (и има разбира се) без проблем. Мога още след работа да проверя, по път ми е.
*

лили

• 2151
« Отговор #14 -: Март 11, 2008, 17:55:29 pm »
Вчера ходих в аптеката на Красно село, за която Лили каза, че е видяла от този селен, но нямаше. Казаха ми към края на седмицата да проверя пак.
тва е може би щото лили вече беше минала от там и беше овършала последните 3 опаковки... 8). те вече пътуват към бургас така че споко :wink:. пердето е уредана със селен за 6-12 мес. после ще го мислим пак ако се налага
« Последна редакция: Март 11, 2008, 18:09:40 pm от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

kiara

• 1449
« Отговор #15 -: Март 11, 2008, 18:17:23 pm »
Браво на Лили!!! :P :P :P

*
« Отговор #16 -: Март 11, 2008, 20:40:36 pm »
Специални благодарности на Лили и Мини  :bighug: :balk_21:  :thankyousign:

Благодаря и на всички момичета включили се в търсачката  :wink:  :grouphug2:  :bighug:

Вие сте безценни и човечни души, желая ви да сте здрави и достигнете до пълно за вас щастие.