0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Стаменов или д-р Владимиров
« -: Февруари 19, 2008, 11:35:09 am »
Моля за мнение кой от двамата специалисти е по-добър.Не съм от София и познати ми препоръчаха точно тези лекари. Досега ми е правена цветна снимка, една диагностична и оперативна лапароскопия/пластика/ в Майчин дом.Благодаря предварително за мненията!!!.
*
Re: д-р Стаменов или д-р Владимиров
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2008, 11:37:42 am »
От всеки доктор има и доволни има и недоволни.Според мен няма как да се определи-този или онзи е по-добър.Всичко е въпрос на личен избор.
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2008, 11:40:30 am »
 И двамата док са достатъчно добри . Имам чувството , че от тях недоволните са много малко , а това че ги има е съвсем нормално - нали и те са хора.Който и да избереш няма да сгрешиш.
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2008, 11:40:59 am »
guni - посети и двамата и прецени сама кой е твоят лекар. Успех

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2008, 11:41:21 am »
И двамата са добри.
Който и да избереш, изборът ти ще бъде правилен. А ако искаш срещни се и с двамата и сърцето ще ти подскаже кой е твоят лекар.
Успех! :)
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2008, 11:49:19 am »
и двамата са чудесни лекари!единствените "негативи",които съм чувала за тях са свързани с дългото чакане пред кабинетите :wink:,но това си е нормално като се има впредвид наплива на хора!
п.п. темата не е за тук - има форум "адреси на клиники,лаборатории,лекари",където се споделят мнения за лекари..разгледай темите там!успех :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2008, 11:50:51 am »
и двамата са много добри. :Dако се колебаеш,консултирай се и с двамата.и тогава вземи решение. :DДруг е въпроса ,че за д-р стаменов в момента май дават часове за април май 2009 :(
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2008, 17:34:44 pm »
и двамата лекари са добри.Когато трябваше да избирам кой от двамата да е ,наделя това кои ще ме приеме най -рано,неисках да губя цяла година.Така риших аз .Всеки сам преценява.Сигурна съм ,че и при който да отидеш , ще си доволна.
Успех

« Отговор #8 -: Февруари 20, 2008, 09:33:04 am »
Момичета, много ви благодаря за мненията. Дано скоро да мога да се похваля с добри новини.
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2008, 16:03:00 pm »
Момичета, много ви благодаря за мненията. Дано скоро да мога да се похваля с добри новини.
  ДАНО  :D :crossfingers:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #10 -: Февруари 22, 2008, 21:22:33 pm »
 :DАбе, няма ли вече поне две подобни теми?!
*
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2008, 09:06:14 am »
:DАбе, няма ли вече поне две подобни теми?!

Ми има, ама някой трябва да се поразрови и да чете.
« Отговор #12 -: Февруари 24, 2008, 09:00:50 am »
момичето е ново във форума(била и втора публикация като е пуснала темата)...даже я беше пуснала в "опити за забременяване"(ако не се лъжа) и са я преместили модераторите тук..казвам всичко това,защото,когато още не си съвсем наясно къде да пишеш и четеш е нормално да се объркаш и повториш някоя тема.. :D!сигурна съм,че сега вече ще разгледа хубаво сайта и ще се ориентира..! :D
*
« Отговор #13 -: Февруари 24, 2008, 12:45:59 pm »
Аз мисля, че всяко съпоставяне между д-р Стаменов и д-р Владимиров е забранено във форума, след като се стигна до доста дрязги по този въпрос.
« Отговор #14 -: Февруари 24, 2008, 15:18:51 pm »
Аз мисля, че всяко съпоставяне между д-р Стаменов и д-р Владимиров е забранено във форума, след като се стигна до доста дрязги по този въпрос.

Не е забранено. Забранено е обаче подклаждането на конфликти.